Son dönemde yeteneğiyle kendisine hayran bırakan 5 isim

Son dönemin popüler oyuncuları

Rol aldıkları film ve dizilerle isimlerini yükselten bu oyuncular, kendilerine hayran bırakıyor. Sizler için son dönemin popüler 5 ismini derledik.

Birçok ünlü oyuncu, yer aldıkları projeler aracılığıyla milyonlara ulaşıyor. Kimileri doğru proje sayesinde kısa sürede üne kavuşuyor kimileriyse bunun için belirli bir süre beklemek zorunda kalıyor.

Bu içerik içerisinde sizlere, son dönemin adından sıkça söz ettiren, yer aldıkları projelerle kendilerine kısa sürede şöhreti getiren 5 ünlü isimden bahsediyoruz:

Özgür Emre Yıldırım
Arif V 216 ve ardından gelen Ölümlü Dünya... Tiyatro kökenli Özgür Emre Yıldırım, sinemada art arda gelen başarısıyla adından kısa zamanda bahsettirmeyi başardı. 1983 doğumlu olan Yıldırım, Müjdat Gezen Konservatuarı'ndan mezun oldu.
Özgür Emre Yıldırım Arif V 216 ve ardından gelen Ölümlü Dünya... Tiyatro kökenli Özgür Emre Yıldırım, sinemada art arda gelen başarısıyla adından kısa zamanda bahsettirmeyi başardı. 1983 doğumlu olan Yıldırım, Müjdat Gezen Konservatuarı'ndan mezun oldu.
Boncuk Yılmaz
Kim bir tren seyahati sırasından keşfedilip oyunculuğa başlayabilir? Yanıt verelim Boncuk Yılmaz. Yönetmen Ahmet Uluçay tarafından keşfedilerek hayatı değişen Yılmaz, ödüllü bir projeyle başladığı kariyerinde şöhreti Çukur ile elde etti. Geç oldu ancak güç de olmadı diyebiliriz.
Boncuk Yılmaz Kim bir tren seyahati sırasından keşfedilip oyunculuğa başlayabilir? Yanıt verelim Boncuk Yılmaz. Yönetmen Ahmet Uluçay tarafından keşfedilerek hayatı değişen Yılmaz, ödüllü bir projeyle başladığı kariyerinde şöhreti Çukur ile elde etti. Geç oldu ancak güç de olmadı diyebiliriz.
Doğu Demirkol
Güldür Güldür programında yaptığı gösterilerle kendisini göstermeye başlayan Demirkol, Ölümlü Dünya filmiyle oyunculukta da kendisini göstermeye başladı fakat onun kariyerini Nirvana'ya çıkaran iş, Nuri Bilge Ceylan filmi Ahlat Ağacı oldu.
Doğu Demirkol Güldür Güldür programında yaptığı gösterilerle kendisini göstermeye başlayan Demirkol, Ölümlü Dünya filmiyle oyunculukta da kendisini göstermeye başladı fakat onun kariyerini Nirvana'ya çıkaran iş, Nuri Bilge Ceylan filmi Ahlat Ağacı oldu.
Deniz Baysal 
Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki rolüyle sevilen Baysal, kendisine ün getiren Kaçak Gelinler projesini de unutturdu. Söz dizisine transfer olan oyuncu, kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.
Deniz Baysal Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki rolüyle sevilen Baysal, kendisine ün getiren Kaçak Gelinler projesini de unutturdu. Söz dizisine transfer olan oyuncu, kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.
Can Yaman
Halen rol almakta olduğu yaz dizisi Erkenci Kuş ile tarzını bile baştan sona değiştiren oyuncu, belli ki artık avukatlıktan uzak bir hayatı kendisine benimsemiş durumda.
Can Yaman Halen rol almakta olduğu yaz dizisi Erkenci Kuş ile tarzını bile baştan sona değiştiren oyuncu, belli ki artık avukatlıktan uzak bir hayatı kendisine benimsemiş durumda.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >