Son dönemin evliliğiyle kendisine hayran bırakan 6 çifti

Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner, Seksenler dizisinde nişanlı bir çifti canlandırıyorlardı

Ünlü isimleri oyunculukları ve şarkılarıyla severiz. Fakat bazı isimler, mutlu evlilikleriyle de oldukça dikkat çekiyorlar.

Yer aldıkları diziler, sinema filmleri ve yayımladıkları albümler... Ünlü isimlerin birçoğu yapmış oldukları projelerle adlarından sıkça söz ettiriyorlar.

Fakat bazıları var ki, onlar aynı zamanda mutlu evlilikleriyle de sosyal medyanın gündeminde yer alıyorlar.

Sizler için, bu içeriğimiz içerisinde sosyal medyanın en çok dikkat çeken evli çiftlerini derledik:

Erkan - Cansu Kolçak Köstendil
Çukur dizisinin Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil, oyuncu eşi Cansu Tosun ile mutlu bir evliliğe evet dedi. Çift, şimdiden sosyal medyanın en beğendiği çiftlerden biri olmayı başardılar.
Erkan - Cansu Kolçak Köstendil Çukur dizisinin Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil, oyuncu eşi Cansu Tosun ile mutlu bir evliliğe evet dedi. Çift, şimdiden sosyal medyanın en beğendiği çiftlerden biri olmayı başardılar.
Korhan - Zuhal Saygıner
Oyuncu Zuhal Topal ve müzisyen Korhan Saygıner, kızlarıyla birlikte çizdikleri mutlu aile tablosuyla listemizde yer alıyorlar.
Korhan - Zuhal Saygıner Oyuncu Zuhal Topal ve müzisyen Korhan Saygıner, kızlarıyla birlikte çizdikleri mutlu aile tablosuyla listemizde yer alıyorlar.
Deniz - Gaye Evin
Aynı dizide ikiz kardeşi oynarken başlayan mutlulukları, 16 Haziran 2013 tarihinde nikah masasında taçlanan oyuncu çift, sosyal medyada da oldukça popüler.
Deniz - Gaye Evin Aynı dizide ikiz kardeşi oynarken başlayan mutlulukları, 16 Haziran 2013 tarihinde nikah masasında taçlanan oyuncu çift, sosyal medyada da oldukça popüler.
Kıvanç - Sedef Kasabalı
Evli, mutlu, çocuklu sınıfının bir diğer üyesi olan Kıvanç - Sedef Kasabalı çifti, oğullarıyla birlikte listemizin bir diğer çiftini oluşturuyorlar.
Kıvanç - Sedef Kasabalı Evli, mutlu, çocuklu sınıfının bir diğer üyesi olan Kıvanç - Sedef Kasabalı çifti, oğullarıyla birlikte listemizin bir diğer çiftini oluşturuyorlar.
İlker - Aslı Kızmaz
Sosyal medyanın popüler çiftlerinden olan İlker - Aslı Kızmaz, çektikleri eğlenceli videolarla da oldukça beğeniliyorlar.
İlker - Aslı Kızmaz Sosyal medyanın popüler çiftlerinden olan İlker - Aslı Kızmaz, çektikleri eğlenceli videolarla da oldukça beğeniliyorlar.
Ceyhun - Begüm Fersoy
Seksenler dizisiyle tanına  Ceyhun ve Begüm çifti, evliliklerinde yakaladıkları uyumu iş hayatlarında da sürdürmeye devam ediyorlar.
Ceyhun - Begüm Fersoy Seksenler dizisiyle tanına Ceyhun ve Begüm çifti, evliliklerinde yakaladıkları uyumu iş hayatlarında da sürdürmeye devam ediyorlar.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >