Son fotoğrafındaki ''Ceket detayı'' yürekleri dağladı!

Başaran
Başaran

İran'da düşen jette hayatını kaybeden Mina Başaran'ın son fotoğrafında giydiği ceketteki detay, yürekleri dağladı!

Mina Başaran'ın İran'da düşen uçağa binmeden önce çekilen son fotoğrafında görülen kot ceketin, arkadaşı tarafından özel olarak tasarlandığı ortaya çıktı.

Toprağa verildi!
Türkiye'yi şoke eden jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran ve arkadaşları dün toprağa verildi.
Toprağa verildi! Türkiye'yi şoke eden jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran ve arkadaşları dün toprağa verildi.
Mina için tasarlamış!
Ailesinin işi gereği tekstille ilgilenen Sinem Akay, Casa Di Denim markasının kurucusuydu. Mina Başaran'ın İran'da düşen uçağa binmeden önce çekilen son fotoğrafında görülen kot ceketin, arkadaşı tarafından özel olarak tasarlandığı ortaya çıktı.
Mina için tasarlamış! Ailesinin işi gereği tekstille ilgilenen Sinem Akay, Casa Di Denim markasının kurucusuydu. Mina Başaran'ın İran'da düşen uçağa binmeden önce çekilen son fotoğrafında görülen kot ceketin, arkadaşı tarafından özel olarak tasarlandığı ortaya çıktı.
Son tasarımı oldu!
Sinem Akay'ın ölüm haberini alan aile yıkıldı.


Sinem Akay'ın yakın dostları Akay Ailesi'ni yalnız bırakmadı. Sinem, en son Mina Başaran'ın bekarlığa vedası için özel bir kot ceket tasarlamıştı. Uçağa binmeden çekildikleri fotoğrafta hepsinin üzerinde olan o ceket, yürekleri dağladı.
Son tasarımı oldu! Sinem Akay'ın ölüm haberini alan aile yıkıldı. Sinem Akay'ın yakın dostları Akay Ailesi'ni yalnız bırakmadı. Sinem, en son Mina Başaran'ın bekarlığa vedası için özel bir kot ceket tasarlamıştı. Uçağa binmeden çekildikleri fotoğrafta hepsinin üzerinde olan o ceket, yürekleri dağladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >