Son günlerin en çok merak edilen terimi: 'Ton sür ton'

Moda terimlerinin arasında en çok merak edilenlerden olan ton sur ton trendinde, bir rengin farklı tonları kullanılıyor.
Moda terimlerinin arasında en çok merak edilenlerden olan ton sur ton trendinde, bir rengin farklı tonları kullanılıyor.

Bir moda terimi olan 'Ton sür ton', son günlerin en sık kullanımlarından biri haline geldi. En çok aranan kelimeler arasında yer alan 'ton sür ton', teriminin ne anlama geldiğini biliyor musunuz?

Peki, nedir bu ton sür ton akımı?

Zıt renklerin bir arada kullanıldığı “color blocking” trendinin aksine, ton sur ton trendinde bir rengin farklı tonları kullanılıyor.
Zıt renklerin bir arada kullanıldığı “color blocking” trendinin aksine, ton sur ton trendinde bir rengin farklı tonları kullanılıyor.

Sizlere, çok yakında zıt renklerin bir arada kullanıldığı “color blocking” trendinden de bahsedeceğiz.

Ton sür ton nedir?

                                    
                                    
                                    Kemer, çanta, kıyafet ve ayakkabıda bir bütün olarak uygulanan ton sür ton, tek bir rengin farklı tonlarının kombin üzerinde kullanılmasını ifade ediyor.
Ton sür ton nedir? Kemer, çanta, kıyafet ve ayakkabıda bir bütün olarak uygulanan ton sür ton, tek bir rengin farklı tonlarının kombin üzerinde kullanılmasını ifade ediyor.
Ustalık istiyor!

                                    
                                    
                                    Renklerin modanın sınır tanımadığı bu zamanlarda, ton sür ton kullanımı kendi içinde ustalık isteyen bir giyim tarzı olarak yerini alıyor.
Ustalık istiyor! Renklerin modanın sınır tanımadığı bu zamanlarda, ton sür ton kullanımı kendi içinde ustalık isteyen bir giyim tarzı olarak yerini alıyor.
Renkli giyimin en risksiz yolu

                                    
                                    
                                    Dünyaca ünlü modacıların defilelerinde de  sıklıkla karşılaşılan "Ton sür ton" renkli giyinmenin en risksiz yolu.
Renkli giyimin en risksiz yolu Dünyaca ünlü modacıların defilelerinde de sıklıkla karşılaşılan "Ton sür ton" renkli giyinmenin en risksiz yolu.
Aman dikkat!

                                    
                                    
                                    Aman dikkat! 'Risk yok' dedik diye; elinize geçeni üzerinize geçirmeyin.Aynı rengin farklı tonlarıyla oluşturacağınız kombinler, bir bütün olarak ahenk içinde olmalı; aksi halde komik bir palyaçoya dönüşme riskiniz var.
Aman dikkat! Aman dikkat! 'Risk yok' dedik diye; elinize geçeni üzerinize geçirmeyin.Aynı rengin farklı tonlarıyla oluşturacağınız kombinler, bir bütün olarak ahenk içinde olmalı; aksi halde komik bir palyaçoya dönüşme riskiniz var.
"Aynı rengin farklı tonları"

                                    
                                    
                                    Bu trend, aynı rengin aynı tonunu her üründe kullanmak değil; bir rengin farklı tonlarını ahenk içinde kullanmakla yakalayabileceğiniz bir akım.
"Aynı rengin farklı tonları" Bu trend, aynı rengin aynı tonunu her üründe kullanmak değil; bir rengin farklı tonlarını ahenk içinde kullanmakla yakalayabileceğiniz bir akım.
Kaybolacağa benzemiyor

                                    
                                    
                                    Yıllar önce karşımıza çıkan sonrasında ise bir kaybolup bir görünen ton sür ton trendi, bu defa kaybolacağa benzemiyor.
Kaybolacağa benzemiyor Yıllar önce karşımıza çıkan sonrasında ise bir kaybolup bir görünen ton sür ton trendi, bu defa kaybolacağa benzemiyor.
Dünya podyumlarından inmiyor

                                    
                                    
                                    Dünyaca ünlü modacıların ve neredeyse tüm dünyanın takip ettiği New York ve Londra Moda Haftaları'nda ton sür ton trendi sık sık podyumlarda yerini aldı.
Dünya podyumlarından inmiyor Dünyaca ünlü modacıların ve neredeyse tüm dünyanın takip ettiği New York ve Londra Moda Haftaları'nda ton sür ton trendi sık sık podyumlarda yerini aldı.
İşte en başarılı "Ton sür ton" uygulamaları!
İşte en başarılı "Ton sür ton" uygulamaları!
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >