Sony PlayStation VR'ın satış rakamı 3 milyonu aştı

Sony PlayStation VR
Sony PlayStation VR

İki yıl önce satışa çıkarılan Sony'nin sanal gerçeklik gözlüğü PlayStation VR, toplamda 3 milyon satış rakamını aşmayı başardı.

Sony'nin bundan iki yıl önce piyasaya çıkardığı sanal gerçeklik gözlüğü PlayStation VR, toplamda 3 milyon satış rakamını aşmış durumda. Hatta yapılan araştırmalar bu sene içinde toplamda 1 milyon satış gerçekleştirildiği ulaşıldığı yönünde.

PlayStation 4 ile uyumlu olarak tasarlanan PlayStation VR, konsola ve PlayStation Camera'ya bağlandığında kullanıcılara sanal gerçeklikdeneyimini uygun içeriklerle birlikte yaşatmayı başarıyor.

Sony, PlayStation VR ile satışları önümüzdeki dönemlerde daha da kuvvetlendirmeyi amaçlıyor.
Sony, PlayStation VR ile satışları önümüzdeki dönemlerde daha da kuvvetlendirmeyi amaçlıyor.

PlayStation 4 kullanıcılarının %4'ü PlayStation VR'a sahip

Her ne kadar son dönemlerde insanların sanal gerçeklik cihazlarına olan ilgisi azalsa da bu rakamlara bakıldığında Sony cephesinde işlerin iyi gittiği söylenebilir. Ek olarak bir de daha geniş bir perspektiften bakmak gerekirse şu anda toplamda PlayStation kullanıcılarının sayısı 80 milyonu aşıyor. Haliyle bu kullanıcı kitlesi arasından yalnızca %4'lük kesim PlayStation VR'ı tercih ediyor.

The Elder Scrools V: Skyrim VR, Rec Room ve Resident Evil 7: Biohazard, PlayStation VR'da en çok tercih edilen oyunların başında geliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >