Soruların hepsine teker teker cevap verdi: 200 bin TL'lik soruyu görünce kalakaldı

Nurseda Kılıç
Nurseda Kılıç

ATV ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı Kim Milyoner Olmak İster, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Yarışmada başarılı bir performans sergileyen Nurseda Kılıç, 200 bin TL'lik soruya kadar geldi. Soruların hepsine cevap veren yarışmacı, "Aptalca sorular sorun. Eğer sormazsanız aptal kalmaya devam edersiniz" sözünün sahibini bilemeyince yarışmadan çekilmek zorunda kaldı.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında güzellik salonu işleten aynı zamanda da modellik yapan 27 yaşındaki Nurseda Kılıç, başarılı performansıyla dikkati çekti.

Oyuncu olmak için hayaller kurduğundan bahseden Kılıç, peş peşe sorulara doğru cevaplar vererek 200 bin TL'lik soruyu görmeye hak kazandı. 200 bin TL değerindeki soru ise "'Aptalca sorular sorun. Eğer sormazsanız aptal kalmaya devam edersiniz' sözünün sahibi bilim insanı kimdir?" oldu.

200 bin TL'lik soru
200 bin TL'lik soru

Soruyu bilemeyince yarışmadan çekildi

Doğru cevabı bilmediğini söyleyen Nurseda Kılıç ise joker hakkı olmadığı için yarışmadan çekilme kararı aldı. Sorunun doğru cevabı ise Alvan Feinstein.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >