Sosyal medya fenomeni lüks yatta asılı bulunmuştu, korkunç detaylar ortaya çıktı

Sinead McNamara
Sinead McNamara

Instagram fenomeni Sinead McNamara, 87 yaşındaki milyarder Alberto Bailleres’in yatında ölü bulunmuştu. 20 yaşındaki genç kadının ölümünün ardından korkunç detaylar ortaya çıktı.

20 yaşındaki Instagram fenomeni Avustralyalı Sinead McNamara 4 ay önce Meksikalı işadamı Alberto Bailleres'in sahibi olduğu "Mayan Queen IV" adlı lüks yatta çalışmaya başladı. Son olarak Yunanistan'ın Kafelonya Adası limanına demirlenen yatta, korkunç bir manzara ortaya çıktı.

Mürettebat, lüks teknenin arka kısmında McNamara'nın cansız bedeniyle karşılaştı.

Günde 18 saat çalışıyormuş

Polis olayla ilgili cinayet soruşturması başlattı. Yat çalışanlarının ifadeleri ise cinayeti adeta kanıtladı. O ifadelere göre McNamara, günde 18 saat çalışmaktaydı. Yemek servisinden temizliğe kadar her işi yapmaktaydı. Bu yüzden bir gözünde görme kaybı yaşandı.

Genç kadına patronu tarafından psikolojik baskı da yapıldığı belirtildi.

Genç kadının çalıştığı altı katlı yat, Argostoli Marinası'na demirledi. Lüks yatta, Cuma gününün ilk saatlerinde kimsenin beklemediği bir şey oldu. Yatın arkasında Sinead McNamara asılmış halde bulundu. Avustralya basınına konuşan yatın kaptanı, cesedin gece 01.45'te bulunduğu bilgisini verdi.

Kaptan, genç kadını gördüğünde kendisine bağırdığını ancak yanıt alamadığını söyledi. Daha sonra ise, çığlık atarak yardım istedi. Kaptana göre bir polis devriyesi marinadaki yatın yanından geçti; ancak genç kadının cesedini görmedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >