Sosyal medyayı kendi mizahına boyayan mizahşör: Ezgi Mola

ezgi mola
ezgi mola

Komedide başarılı bir oyunculuk sergileyen Ezgi Mola, artık sosyal medyadaki paylaşımlarıyla konuşuluyor.

Ezgi Mola; figüranlık ile başladığı oyunculuk macerası zamanla gelişmiş, o da kendisini komedinin başarılı isimleri arasına sokmayı başarmıştı.

Ama o artık sosyal medya paylaşımları ile gündemde!
Ama o artık sosyal medya paylaşımları ile gündemde!
Önce Maide Teyze dedi!
Kendi oluşturduğu karakteriyle instagramdan paylaşımlar yapan, sokağa çıkıp insanları işleten Mola bu karakterini çok sevdirdi.
Önce Maide Teyze dedi! Kendi oluşturduğu karakteriyle instagramdan paylaşımlar yapan, sokağa çıkıp insanları işleten Mola bu karakterini çok sevdirdi.
"Ceysıınn! Dikkat et, nolur!"
Sonra Jason Statham hayranlığı başladı. Statham'ın paylaştığı her görsele bir yorum ve kalp atmayı ihmal etmedi. Sonra onun bu durumu mizah sayfalarına malzeme olunca, o da gelen tepkilere kayıtsız kalmadı.
"Ceysıınn! Dikkat et, nolur!" Sonra Jason Statham hayranlığı başladı. Statham'ın paylaştığı her görsele bir yorum ve kalp atmayı ihmal etmedi. Sonra onun bu durumu mizah sayfalarına malzeme olunca, o da gelen tepkilere kayıtsız kalmadı.
Artık Maide Teyze bir sinema filmi!
Evet! Evet! Sosyal medyadan güzel geri dönüşler alan Maide Teyze'nin filmi çekildi. "Maide Teyze'nin Altın Günü" nasıl olacak merak konusu doğrusu...
Artık Maide Teyze bir sinema filmi! Evet! Evet! Sosyal medyadan güzel geri dönüşler alan Maide Teyze'nin filmi çekildi. "Maide Teyze'nin Altın Günü" nasıl olacak merak konusu doğrusu...
Mizahını yararlı şeyler için de kullanıyor!
Sadece esprili yorumlar yapmıyor Mola, bir de kendisine gelen yorumlara yanıt veriyor. Hem de gayet doğal ve yorumu atan kişinin anlayacağı bir dilden!
Mizahını yararlı şeyler için de kullanıyor! Sadece esprili yorumlar yapmıyor Mola, bir de kendisine gelen yorumlara yanıt veriyor. Hem de gayet doğal ve yorumu atan kişinin anlayacağı bir dilden!
Ama onun da artık bir trol hesabı var!
Mola, mizahını artık farklı bir boyuta taşıyor. Onun artık bir trol hesabı var mesela. Kendisini ünlü değilmiş gibi gösterip; arkadaşlarıyla çekildiği fotoğraflarıyla paylaşıyor.
Ama onun da artık bir trol hesabı var! Mola, mizahını artık farklı bir boyuta taşıyor. Onun artık bir trol hesabı var mesela. Kendisini ünlü değilmiş gibi gösterip; arkadaşlarıyla çekildiği fotoğraflarıyla paylaşıyor.

Athena Hakan Bey ile.

Şey Değil Mi O Ya? (@taninmiskisileriseviyorum)'in paylaştığı bir gönderi ()

Athena Gökhan abimle 🙏🏼

Şey Değil Mi O Ya? (@taninmiskisileriseviyorum)'in paylaştığı bir gönderi ()

Nil ! Tek taşlarımız sayende tek başımıza parmaklarda 💍

Şey Değil Mi O Ya? (@taninmiskisileriseviyorum)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >