Söz dizisi 'hataların' kurbanı oldu

Söz dizisi pazartesi günleri reyting savaşından başarı ile çıkıyor.
Söz dizisi pazartesi günleri reyting savaşından başarı ile çıkıyor.

Askerlerin hayatını ve ailelerini konu alan başarılı dizi Söz'ün başrol oyuncusu Burak Sevinç bu hafta ekrana gelen bölümde diziye veda etti. Sevinç'in şehit olarak gösterildiği sahnede birbiri ardına yapılan hatalar izleyicinin gözünden kaçmadı. Bu hatalar diziye dair inandırıcılığın zedelenmesine neden oldu.

Star TV'nin başarılı yapımlarından olan Söz dizisinin başrolünde Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Meriç Aral, Eren Vurdem gibi isimler dikkat çekiyor. Başarılı performansları ile göz dolduran dizi bu hafta ekrana gelen bölümde yaptığı hatalarla izleyicisini hayal kırıklığına uğrattı ve inandırıcılığını kaybetti.

Burak Sevinç diziden ayrıldı

Söz, 18 Mart akşamı son bölümü ile ekrana geldi. Fethi, anma töreninde vurularak şehit düştü. Dizinin merakla beklenen sahnesindeki hatalar ise izleyicinin gözünden kaçmadı.

Anma günü için hazırlanan tim, sahnede yan yana gelerek plaketlerini aldı. Ve ansızın başlayan çatışma sonucunda Fethi vuruldu. Fethi, aldığı 2 kurşun darbesi ile yere yığıldı ve sonrasında tekrar ayağa kalkarak sahneye çıktı. Sahnede konuştuktan sonra rol gereği şehit düştü.

Burak Sevinç başka bir yapımda başrol için anlaşarak diziye veda etti. .
Burak Sevinç başka bir yapımda başrol için anlaşarak diziye veda etti. .

İnandırıcılığı kalmadı

Törenin yapıldığı binada yaşanan çatışmanın hiçbir güvenlik ekibi veya polis tarafından fark edilmemesi izleyicinin gözünden kaçmadı. Tören sahnesi gelmeden önce Eylem, Erdem Albay'a alandaki güvenlik önlemlerinin arttırıldığını söylemişti. Buna rağmen çatışmanın kimse tarafından duyulmaması sahnenin inandırıcılığını kaybettirdi.

İşte Söz'de Fethi'nin şehit olduğu sahne:

Mehmetçik'le buluşmuşlardı

"Söz" dizisinde rol alan Nihat Altınkaya, Görkem Sevindik, Aytaç Şaşmaz ile dizinin yapım şirketinin Genel Müdür Yardımcısı Mücahit Murat, sınır hattının gece gündüz güvenliğini sağlayan Yüksekova ilçesindeki tabur, karakol ve üs bölgelerini ziyaret ederek, buradaki askerlerle bir araya gelmişti.

Ziyaretten fotoğraflar.
Ziyaretten fotoğraflar.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >