Söz dizisinden sevenlerine kötü haber

Söz dizisi ekibi.
Söz dizisi ekibi.

Başarılı yapımlardan olan Söz dizisinden sevenlerine kötü haber geldi. Dizi sosyal medya hesabından paylaştığı bölüm fragmanının altına son 5 bölüm yazdı. Bu yazının ardından final söylentileri gündeme geldi. 3 sezondur ekran macerasına devam eden dizi mayıs ayında veda etmeye hazırlanıyor.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği başrollerinde Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal gibi isimlerin yer aldığı Söz dizisinden sevenlerini üzecek haber geldi. Dizi mayıs ayı itibariyle sezon finali yerine final yaparak ekrana veda edecek.

3.sezonunda veda ediyor

Kadrosu, heyecan ve aksiyon dolu hikayesiyle pazartesi akşamlarına damgasını vuran Söz ekranlara veda ediyor. 3 sezondur izleyenleri ekran başına kitleyen, sosyal medyanın en konuşulan projeleri arasında yerini alan Söz, 84. bölümüyle son kez izleyici karşına çıkacak. Dev prodüksiyonuyla Türk televizyon tarihinde bir çok ilke imza atan Söz, finale doğru artan heyecan dolu hikayesiyle ekrana gelecek.

Söz dizisi, ekrana veda ediyor.
Söz dizisi, ekrana veda ediyor.

Mehmetçik'le buluşmuşlardı

"Söz" dizisinde rol alan Nihat Altınkaya, Görkem Sevindik, Aytaç Şaşmaz ile dizinin yapım şirketinin Genel Müdür Yardımcısı Mücahit Murat, sınır hattının gece gündüz güvenliğini sağlayan Yüksekova ilçesindeki tabur, karakol ve üs bölgelerini ziyaret ederek, buradaki askerlerle bir araya geldi.

Söz dizi oyuncuları Mehmetçik'le buluşmak için üs bölgesine gitti.
Söz dizi oyuncuları Mehmetçik'le buluşmak için üs bölgesine gitti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >