Söz izleyiciyi ekrana kilitledi! Yavuz Komutan'dan kötü haber

Söz
Söz

Ekranların sevilen dizisi Söz'den kötü haber! Yeni bölümü görünce çok şaşıracaksınız

Yayınlandığı akşam zirveyi kimseye kaptırmayan Söz dizisi, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Yavuz Komutan'ın babası Agah ile olan mücadelesi izleyiciyi ekran kilitledi.

Kötü haber!
Dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Söz dizisinin başrol oyuncularından Yavuz, İstanbul’da yaşadığı saldırının ardından hakkında yürütülen soruşturma sonucu daha büyük bir sarsıntı yaşadı.
Kötü haber! Dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Söz dizisinin başrol oyuncularından Yavuz, İstanbul’da yaşadığı saldırının ardından hakkında yürütülen soruşturma sonucu daha büyük bir sarsıntı yaşadı.
İstifa etti!
Agah’ın babası olması sadece onun değil, arkadaşlarının da hayatını etkiledi. Soruşturma kapsamında dağıtılacağı söylenen tim için Yavuz Komutan, istifa etti.
İstifa etti! Agah’ın babası olması sadece onun değil, arkadaşlarının da hayatını etkiledi. Soruşturma kapsamında dağıtılacağı söylenen tim için Yavuz Komutan, istifa etti.
Hapse düştü, olay oldu!
İstifa sonrası babası Agah'ın peşine düşen Yavuz Komutan, öldürmek için yemin etti. Heyecanla izlenen bölüm sonrası yeni bölümden ilk sahne de izleyici ile paylaşıldı. Yavuz Komutan'ın hapse düştüğü görüntüler sosyal medyada olay oldu. Görevi ve arkadaşları için büyük fedakarlıklar yapan Yavuz karakterinin tekrar görevine dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu.
Hapse düştü, olay oldu! İstifa sonrası babası Agah'ın peşine düşen Yavuz Komutan, öldürmek için yemin etti. Heyecanla izlenen bölüm sonrası yeni bölümden ilk sahne de izleyici ile paylaşıldı. Yavuz Komutan'ın hapse düştüğü görüntüler sosyal medyada olay oldu. Görevi ve arkadaşları için büyük fedakarlıklar yapan Yavuz karakterinin tekrar görevine dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >