Çukur'a büyük şok! Pazartesi akşamının merakla beklenen reyting sonuçları açıklandı

​Söz mü, Çukur mu? Pazartesi akşamının merakla beklenen reyting sonuçları açıklandı
​Söz mü, Çukur mu? Pazartesi akşamının merakla beklenen reyting sonuçları açıklandı

Pazartesi akşamının merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu. O yapım Çukur'u zirve tahtından indirdi.

Pazartesi akşamının merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu. Söz ve Çukur arasındaki çekişmenin kazananı Total ve AB'de elde ettiği reytingler ile Söz'ün oldu.

Yasak Elma, genel izleyici de elde ettiği reyting ile Çukur'u ikincilik sırasından beşinciliğe indirdi. Sezon finaline doğru ilerleyen Çukur'un bu düşüşü şok etkisi oluşturdu.

Total grubu reyting sonuçları
Söz dizisi elde ettiği 7.47'lik reyting ile akşamı birinci kapattı. Her hafta yükselen reytingi ile dikkat toplamaya başlayan Yasak Elma, 6.86'lık reyting ile ikinci sırada yer aldı ve Çukur'u tahtından etti. Survivor ve ana haberin gerisinde kalan Çukur, ancak beşinci olabildi. Bu düşüş şok etkisi oluşturdu.
Total grubu reyting sonuçları Söz dizisi elde ettiği 7.47'lik reyting ile akşamı birinci kapattı. Her hafta yükselen reytingi ile dikkat toplamaya başlayan Yasak Elma, 6.86'lık reyting ile ikinci sırada yer aldı ve Çukur'u tahtından etti. Survivor ve ana haberin gerisinde kalan Çukur, ancak beşinci olabildi. Bu düşüş şok etkisi oluşturdu.
AB grubu reyting sonuçları
AB grubunda birincilik Survivor'un oldu. Onu, tıpkı diğer grupta olduğu gibi Yasak Elma takip etti. Total'deki düşüşünü AB'de de sürdüren Çukur, 7.00'lik reyting ile ancak üçüncü olabildi. AB grubunda beklediği başarıyı bir türlü elde edemeyen Söz, 5.53 reyting ile beşincilik sırasında kaldı.
AB grubu reyting sonuçları AB grubunda birincilik Survivor'un oldu. Onu, tıpkı diğer grupta olduğu gibi Yasak Elma takip etti. Total'deki düşüşünü AB'de de sürdüren Çukur, 7.00'lik reyting ile ancak üçüncü olabildi. AB grubunda beklediği başarıyı bir türlü elde edemeyen Söz, 5.53 reyting ile beşincilik sırasında kaldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >