Star TV'nin yeni dizisi Nefes Nefese'nin yayın tarihi belli oldu

Nefes Nefese
Nefes Nefese

Ünlü oyuncu Uğur Yücel'in dizi projesi Nefes Nefese, yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor. Suriye'de yaşayan annesini bulmak için gizli işler içerisine giren bir genç kızın hikayesini anlatan dizinin oyuncu kadrosunda Şükrü Özyıldız ve Melisa Şenolsun yer alıyor. Dizi, 1 Ağustos Çarşamba akşamı ilk bölümüyle yayında olacak.

Ünlü oyuncu Uğur Yücel, yeni bir dizi projesine imza atıyor. Çekimleri Hatay ve Adana gibi mekanlarda gerçekleşen dizinin başrolünde Melisa Şenolsun ve Şükrü Özyıldız yer alıyor.

Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, senaryosunu Selin Tunç’un yazdığı, Nefes Nefese’nin yönetmen koltuğunda usta oyuncu Uğur Yücel oturuyor.

Dizi, 1 Ağustos Çarşamba akşamı ilk bölümüyle yayında olacak.

Şükrü Özyıldız ve Melisa Şenolsun
Şükrü Özyıldız ve Melisa Şenolsun

Nefes Nefese dizisinin konusu

Elimi Bırakma
Elimi Bırakma
Nefes Nefese dizisi
Nefes Nefese dizisi

Başrollerinde Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun’un yer aldığı dizide, Şebnem Hassanisoughi, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Gülçin Şantırcıoğlu, Nik Xheliau, Zeyno Eracar, Macit Sonkan, Deniz Hamzaoğlu, Sezer Avcı, Hülya Duyar, Serkan Genç, Mehmet Akif Özdemir, Yelda Püsküllü, Nur Güven, Seçkin Şahin, İpek Ayaz Kortunç, Zeynep Anacan, Pınar Erincin, Burak Zereyalp, Doğukaan Uğurlugülbüken, Derin Oflaz, Asil Yıldırım gibi isimler de yer alıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >