Steam’den dev kampanya: 59 TL’lik oyun ücretsiz

Shadow Warrior 2, yoğun ve güçlü aksiyon sahneleriyle dikkat çekiyor.
Shadow Warrior 2, yoğun ve güçlü aksiyon sahneleriyle dikkat çekiyor.

Steam tarafından 59 TL’lik bedelle satılan Shadow Warrior 2, GOG.com’un başlattığı özel kampanya ile kısa süreliğine ücretsiz olarak kütüphanelere eklenebilecek. Peki oyuna nasıl ulaşmak için ne yapmak gerekiyor?

Dünyanın en büyük oyun sağlayıcıları arasında yer alan Steam, birçok farklı oyunu bünyesinde barındırması ve kendi kitlesiyle paylaşması noktasında rakipsiz. Fiyat politikaları zaman zaman eleştirilse de dünyanın en büyük kütüphanesi olma özelliği Steam’i değerli kılmaya yetiyor. Çok sık olmamakla birlikte ortaya koyduğu indirimlerle de dikkat çeken şirketin bu seferki tercihi oldukça etkileyici olarak yorumlanan Shadow Warrior 2’yi ücretsiz kılmak olarak belirlendi.

Steam, bünyesinde barındırdığı birçok oyun için uygun indirim ve satın alma kampanyaları düzenleyebiliyor.
Steam, bünyesinde barındırdığı birçok oyun için uygun indirim ve satın alma kampanyaları düzenleyebiliyor.

Shadow Warrior 2 nasıl indirilir?

Steam platformu üzerinde de listelenen popüler oyunları haznesine ekleyen GOG.com, hizmete girişinin 10. yıl dönümünde oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Şirket, Steam’de 59 TL’ye sahip olabileceğiz Shadow Warrior 2’ye ücretsiz olarak sahip olabilmenizi mümkün kılan yeni kampanyasını resmen duyurdu. Shadow Warrior 2, oyun içi aksesuarlarıyla da dikkat çekiyor. Aksiyon-FPS oyunu olarak 2016 yılında oyuncularıyla buluşan Shadow Warrior 2, güçlü bir oynanış ve hikayeye sahip olan SW2, büyük bir fırsat ile ‘bedava’ biçimde cihazınızda olabilir. Peki, Shadow Warrior 2’ye ücretsiz olarak sahip olmak için ne yapmak gerekiyor?

  • - GOG.com’a üyeliğiniz yoksa birkaç adımda hızlıca üye olmanız gerekiyor.
  • - Üyelik işlemi sonrası internet sitesinde yer alan ‘GET IT FOR FREE’ linkine tıklamalısınız.
  • - Bu işlemler sonrası oyun, hesabınıza eklenmiş oluyor.
  • - Hesabınıza yüklenen oyunu GOG.com’daki ‘istemci’yi indirip bilgisayarınıza kaydetmeniz gerekiyor.
  • - Oyun oynanabilir durumda!
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >