Stranger Things 64 milyon kişi tarafından izlendi

Stranger Things, 4 sezonuyla geri dönüyor.
Stranger Things, 4 sezonuyla geri dönüyor.

Netflix'in efsane dizisi Stranger Things, son yayınlanan sezonu ile kırılması zor bir rekora imza attı. Temmuz ayında 3. sezonu ile yayınlanan dizi ilk 4 haftada 64 milyon abone tarafından izlendi.

Netflix'in finans raporunda Stranger Things ön planda!

Stranger Things, son sezonu ile rekor kırdı. Netflix'in en sevilen dizilerinden biri olan Stranger Things, Netflix üzerinden 64 milyon kişi tarafından izlendi. Bu rakamla birlikte Stranger Things, Netflix’in en çok izlenen orijinal yapımı olma başarısını yakaladı. Açıklama Netflix’in 2019’un üçüncü çeyreğine ait finans raporunda yer aldı.

Ayrıca yayınlanan rapora göre yeni dizi Unbelievable’ın da yüksek izleyici rakamına ulaşması dikkati çekiyor.

4. sezon geliyor

Netflix, Stranger Things dizisinin 4. sezonu için onay verdi. Ancak yayın tarihi henüz açıklanmadı. Uzun süredir paylaşım yapmayan ekip sosyal medya hesaplarında profil resimlerini değiştirerek ve 4. sezon için ilk ipuçlarını vermişti. Profil resimlerinde yer alan fotoğraf, saat 11’i gösteren baş aşağı durmuş bir saati gösteriyor.

Stranger Things dizisiyle tanınan 15 yaşındaki Millie Bobby Brown, kendi cilt bakım markasını tanıtmak için bir video çekti. Millie'ın videoda, makyajını temizlemek için bazı ürünler kullandığı ancak yüzünde bir değişiklik olmadığı görülüyor.

Bunu gören takipçileri de''Ürünleri kullanıyormuş gibi yapıyor. İnsanlarla dalga geçiyor''eleştirilerini yaptı. Video gelen eleştiriler üzerine yoruma kapatıldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >