Stranger Things'in 15 yaşındaki oyuncusu kendi makyaj markasını yüzüne sürmek istemedi

Millie Bobby Brown.
Millie Bobby Brown.

Netflix'te yayınlanan Stranger Things dizisiyle tanınan 15 yaşındaki Millie Bobby Brown, kendi cilt bakım markasını tanıtmak için bir video çekti. Millie'ın videoda, makyajını temizlemek için bazı ürünler kullandığı ancak yüzünde bir değişiklik olmadığı görülüyor. Bunu gören takipçileri de ''Ürünleri kullanıyormuş gibi yapıyor. İnsanlarla dalga geçiyor'' eleştirilerini yaptı. Video gelen eleştiriler üzerine yoruma kapatıldı.

Dijital yayın platformu Netflix'in Stranger Things dizisinde oynayan 15 yaşındaki Millie Bobby Brown, 'gece rutinim' ismini verdiği bir makyaj videosu çekti. Ancak çektiği videoda kendi bakım markasını tanıtan oyuncu 'inandırıcı' olmayınca eleştirilerin hedefi oldu.

'İnsanlarla dalga geçiyor'

Kendi cilt bakım markasını çıkaran ünlü oyuncu Millie Bobby Brown, ürünlerini tanıtmak için bir video çekti. Bobby Brown, videoda yüzündeki makyajı temizlemek için çeşitli ürünler kullanıyor. Ancak rutinini tamamladığında makyajında hiçbir değişiklik görülmüyor.

Bunun üzerine oyuncunun, 'ürünleri kullanıyormuş gibi yaptığı' ve 'insanlarla resmen dalga geçtiği' eleştirileri geldi.

Oyuncu videoda tanıttığı kremi yüzüne sürmesine rağmen makyajında bir değişiklik olmuyor
Oyuncu videoda tanıttığı kremi yüzüne sürmesine rağmen makyajında bir değişiklik olmuyor

Gelen tepkilerin ardından video yorum yapmaya kapatıldı.

'Bu şaka mı?'

Buzzfeed ve Reddit gibi uluslararası internet platformlarında video hakkında 'Bu bir şaka mı?', ''Markalar gerçekten gözümüz olmadığını mı düşünüyor?', ''Ellerine hiçbir şey sürmeden yüzünü ovaladığına inanamıyorum!'' yorumları yapıldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >