Suç ve Ceza ile Yemeksepeti yöneticilerini cezalandırın!

Yemeksepeti yeni yaratıcı viral kampanyasında Suç ve Ceza'dan esinleniyor.

Yemeksepeti yeni yaratıcı viral kampanyasında Suç ve Ceza'dan esinleniyor. Webrazzi'de yer alan habere göre; Kullanıcıların Yemeksepeti'ne ait memnun kalmadığı servisler için şirketin direktörlerini cezalandırıldığı kampanya, kullanıcı seçimlerine göre ilerleyen kısmen interaktif bir senaryoya sahip.

Suç ve Ceza Yemeksepeti kampanyasının video filminde Yemeksepeti'nin Pazarlama Direktörü Barış Sönmez, COO'su Nedim Nahmias, Kullanıcı Deneyimi Direktörü Onur Bilgi, Satış Direktörü Korhan Erçin, IT Direktörü Bülent Akar ve İK Direktörü Ceran Dereobalı rol alıyor. Filmde bir Yemeksepeti yöneticisi sizden bugüne kadar bir kusur ettilerse Yemeksepeti adına özür diliyor. Eğer özürle yetinmiyorsanız, altı yöneticiyi doğrudan karşınıza çıkaran filmde, seçtiğiniz bir yöneticiyi pasta, ketçap mayonez ya da 'tüfenk' gibi farklı ceza yöntemleriyle cezalandırabiliyorsunuz. İçinizi muhtemelen rahatlatacak kadar ağır çekimde ceza çeken yöneticiler ve farklı cezalarla birlikte filmin onlarca versiyonu bulunuyor. Yaratıcı kampanya, Yemeksepeti'nin sahiplendiği yemek konseptini bu kez savaş yönüyle ele alarak dikkat çekici olmayı başarıyor.

Yemeksepeti, daha önce yayınladığı Fakatiyiyedik kampanyasıyla büyük veri ve kişiselleştirme kullanımını ön plana çıkarmıştı. Suç ve Ceza ise kullanıcılarına öncelikle kontrolün onlarda olduğu mesajını vermesiyle güçlü bir kampanya. Proje için hazırlanan özel videonun uzun versiyonunun olduğunu da ekleyelim.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >