Sultan'ın minübüsçü Kemal'inin son hali, görenleri şoke ediyor!

Kemal
Kemal

Türkan Şoray ile başrollerini paylaştığı Sultan filmiyle ün kazanan Bulut Aras'ın son halini görenler şoke oluyor!

Türkan Şoray ile başrol oynadığı Sultan filmiyle hafızalara kazınan ve Tatlı Nigar, Minik Serçe ve Kabadayı gibi filmleri ile gişe rekorları kıran Yeşilçam'ın usta isimlerinden Bulut Aras'ın son halini görenler, ünlü ismi tanımakta güçlük çekti.

''Bizim jenerasyondan kimse yok''
Sultan filminden sonra ün kazanan usta oyuncu, ''Bizim jenerasyondan kimse yok. Biz de setlerde olmak isteriz ama özel bir senaryo olmalı. Bize her şeyi teklif edemiyorlar. Şu an yapılan işlerin çoğu bize göre değil. Bir duruşumuz var. Şimdiki bütün oyuncular birbirine benziyor ama çok başarılılar. Biz sokaktan geldik. Onlar eğitimli" dedi.
''Bizim jenerasyondan kimse yok'' Sultan filminden sonra ün kazanan usta oyuncu, ''Bizim jenerasyondan kimse yok. Biz de setlerde olmak isteriz ama özel bir senaryo olmalı. Bize her şeyi teklif edemiyorlar. Şu an yapılan işlerin çoğu bize göre değil. Bir duruşumuz var. Şimdiki bütün oyuncular birbirine benziyor ama çok başarılılar. Biz sokaktan geldik. Onlar eğitimli" dedi.
Oğlunun düğününde görüntülendi
Yeşilçam'ın usta isimlerinden Bulut Aras, oğlu Onur Destan Fidan'ı evlendirdi. Oğlunun nikahında görüntülenen Aras'ı görenler, tanımakta zorlandı.
Oğlunun düğününde görüntülendi Yeşilçam'ın usta isimlerinden Bulut Aras, oğlu Onur Destan Fidan'ı evlendirdi. Oğlunun nikahında görüntülenen Aras'ı görenler, tanımakta zorlandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >