Sümeyye Erdoğan Bayraktar, "15 Temmuz gecesi kadınlarımızın duruşu, hepimiz adına bir gurur vesilesidir"

Bayraktar: 15 Temmuz gecesi kadınlarımızın duruşu, hepimiz adına bir gurur vesilesidir. Tankların karşısına dikilen kadınlarımızın cesaretini kutluyorum. 15 Temmuz'da bir destan yazılmışsa kadınlarımız, bu destanın kahramanlarıdır.

Bursa'da Kadın ve Demokrasi Derneği'nin (KADEM) açılışına katılan KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar yaptığı konuşmada 15 Temmuz gecesinin kadınların duruşunun ülke adına gurur vesilesi olduğunu vurgulayarak, "15 Temmuz gecesi kadınlarımızın duruşu, hepimiz adına bir gurur vesilesidir. Tankların karşısına dikilen kadınlarımızın cesaretini kutluyorum. 15 Temmuz'da bir destan yazılmışsa kadınlarımız, bu destanın kahramanlarıdır. Bu onur, yiğit erkekler kadar cesur kadınlarımıza da aittir." şeklinde konuştu.

Artık, Türkiye'de yaşamanın bedelinin daha ağır olduğuna dikkat çeken Bayraktar sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Bu ülkede adeta yeniden doğduk. 15 Temmuz hepimiz için bir milat, kurumlarımız için yeni bir evredir. Artık bu ülkede yaşamanın bedeli daha ağır. Çünkü şehitlerimizin kanı, gazilerimizin üzerimizde hakkı var. Yetim kalan çocukların, dul kalan kadınların ahdi var. Bu nedenle artık işimiz daha çok, derdimiz daha fazla. Hainlerin açtığı gediği bizler yeniden onaracağız. Her alanda ülkemizi ve milletimizi yüceltecek işler yapacağız."

Konuşmanın ardından yeni temsilciliğin açılış kurdelesi Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Bursa Valisi İzzettin Küçük, KADEM Genel Başkanı Emine Sare Aydın Yılmaz tarafından kesildi.










Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >