Sünnet kıyafeti satılan işyerinden çıkanlar şaşkına çevirdi

Sünnet kıyafeti satılan işyerinden çıkanlar şaşkına çevirdi.
Sünnet kıyafeti satılan işyerinden çıkanlar şaşkına çevirdi.

Görünürde sünnet kıyafeti satılan mağazadan çıkanlar görenleri şaşkına çevirdi.

İstanbul'da polis ekipleri yürüttükleri soruşturmada, av bayinin depo olarak sünnet kıyafeti satan bir mağazanın boş bir odasını kullandığını belirledi.

İstanbul Bayrampaşa'da ruhsatsız pompalı silah ve tabanca satışı yapan bir av bayii ile sünnet kıyafetlerinin satıldığı depoya operasyon düzenlendi. İşyeri ve deposunda yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca, 31 adet kurusıkı tabanca ve 126 adet pompalı tüfek ele geçirildi.

Operasyonlarda, ruhsatsız silah satışı yapan A.K., M.A.Ç. ve M.Ç. gözaltına alındı. Zanlılara ruhsatsız silah ticareti yapmaktan işlem başlatılırken, ele geçirilen silahlara, İstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliginden alınan kararla el konuldu.

İstanbul'da son yıllarda, öldürme, yaralama ve mala zarar verme gibi olaylarda kullanılan pompalı silahların çoğunun ruhsatsız olduğu belirlendi.

İlginç savunma

Gözaltına alınan zanlılar, "ruhsatsız silah satmıyoruz, bir alacağımıza karşılık olarak bu silahları aldık" derken, polisin kimden aldınız sorusuna da, "ismini şimdi hatırlamıyoruz" diye yanıt verdi.

Kaynak: Habertürk






Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >