Oscar töreninde sunucu tokatlayan Will Smith özür diledi

Oscar Ödüllerinde Will Smith, sunucuya tokat attı
Oscar Ödüllerinde Will Smith, sunucuya tokat attı

Oscar Ödüllerine damga vuran olayda Will Smith, eşi hakkında espri yapan sunucu Chris Rock'ı tokatladı. Will Smith'in tokat attığı anlar ise dünya gündeminde konuşulmuştu. Olay sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Smith, tokat attığı için utandığını belirterek "Senden herkesin önünde özür dilemek istiyorum Chris. Haddimi aştım ve yanıldım." dedi.

Oscar Ödülleri olarak da bilinen ve sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan 94. Akademi Ödülleri töreninde, eşi Jada Pinkett Smith'e yaptığı şakayı kaldıramayarak komedyen sunucu Rock'a tokat atan Smith, Instagram paylaşımında, Akademi'den, sunucu Chris'ten, geceye katılanlardan ve dünyanın dört bir yanından izleyen herkesten özür dilediğini belirtti.

"Şiddetin her türlüsü zehirli ve yıkıcıdır"

Smith yazılı açıklamasında, "Şiddetin her türlüsü zehirli ve yıkıcıdır. Dün geceki Akademi Ödülleri'ndeki davranışım kabul edilemez ve affedilemezdi." ifadesini kullandı.

Şaka yapmanın mesleğinin bir parçası olduğunu belirten Smith, "Ancak Jada'nın tıbbi durumuyla ilgili bir şaka benim için çok fazlaydı ve duygusal tepki verdim." açıklamasını yaptı.

Will Smith ve Jada Pinkett Smith
Will Smith ve Jada Pinkett Smith

"Herkesin önünde özür dilemek istiyorum"

Oyuncu, Chris Rock'a da seslenerek, şunları ifade etti:

  • "Senden herkesin önünde özür dilemek istiyorum Chris. Haddimi aştım ve yanıldım. Utandım ve davranışlarım olmak istediğim adama yakışmadı. Sevgi ve nezaket dünyasında şiddete yer yoktur."

Eşinin rahatsızlığıyla ilgili yapılan espriye sinirlendi

Ödül töreninin komedyen sunucu Chris Rock, Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in saçkıran rahatsızlığını espri konusu yapınca siyahi oyuncu sinirle sahneye gelerek Rock'a tokat atmış ve Smith'in "karımın adını ağzına alma" diye iki kez bağırması canlı yayına yansımıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >