Süper Ay'ın yanında UFO benzeri bir cisim görüntülendi

Bir Youtube kanalının yayınladığı Süper Ay videosunda tanımlanamayan bir cismin hareket ettiği gözlemlendi.

1 haftadır tüm gündemi meşgul eden Süper Ay, bu sefer farklı bir şekilde karşımıza çıktı. Bu eşsiz doğa olayı esnasında UFO benzeri bir cismin hareket ettiğini gösteren görüntüler 'Randomon' adlı Youtube kanalı tarafından paylaşıldı.

Sony CX500V HandyCam HD, 5X optik yakınlaştırma, .9m manuel odaklama ve 40 lens gibi özellikleri bulunan kamerayla çekimi yapan kameraman konu hakkında şu açıklamaya yaptı: "Ay'a doğru zum yaptığım esnada UFO açmaya başladı ve hareket etti."

ABD'nin Arizona eyaletinde çekilen görüntüyle ilgili düşüncelerini dile getiren ünlü blogger Scott C Waring: "UFO, yörüngedeki puslu bulutun etrafında göründü. Bu yüzden cismin UFO olduğuna eminim. Eğer ışık olsaydı bu kadar katı şekilde görülemezdi". Çevremizdeki alanın uzaylılara ait bir sistemle çevrildiğine inandığını söyleyen Waring, bu videonun da düşüncesini destekler nitelikte olduğunu belirtip son olarak şunları dile getirdi: Neden bu kadar eminim? Çünkü daha önce UFO'ların göründüğü binlerce fotoğrafta ve videoda olduğu gibi bu videoda da aynı bulanıklık söz konusu. Görüntüleri aşağıda izleyebilirsiniz:







Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >