Süper Kupa maçında sahaya giren Ali Abdülselam Yılmaz adliyeye sevk edildi

Ali Abdülselam Yılmaz sahadan güvenlik güçleri tarafından çıkarıldı.
Ali Abdülselam Yılmaz sahadan güvenlik güçleri tarafından çıkarıldı.

Dün İstanbul'un ev sahipliği yaptığı Süper Kupa maçının 14. dakikasında sahaya giren YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz ve diğer dört arkadaşı gözaltına alınmıştı. Pepsi'nin davetlisi olarak maça gittiği ortaya çıkan Yılmaz ve arkadaşları emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Youtuber Ali A.Y. dün akşam Beşiktaş Park'ta oynanan Süper Kupa finalinde sahaya girdi. Ali A.Y. ve kendisini görüntüleyerek sosyal medyada paylaşmak isteyen 4 arkadaşı gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Ne olmuştu?

Dün İstanbul'da Liverpool ve Chelsea arasında Süper Kupa maçı oynandı. Maçın 14. dakikasında sahaya giren Deli Mi Ne? kanalının sahibi Ali Abdülselam Yılmaz, geceye damga vurdu. Tepki çeken ve sosyal medyadan paylaşılan kampanya ile ceza alması talep edilen Abdülselam Yılmaz'ın Pepsi'nin sponsorluğunda maça gittiği ortaya çıktı.

Ali Abdülselam Yılmaz sahadan çıkarılmaya çalışıldı
Ali Abdülselam Yılmaz sahadan çıkarılmaya çalışıldı

Diğer bir ünlü YouTuber Emre Durmuş ile birlikte maçta yer alan Yılmaz dün gece gözaltına alınmıştı. Gelen bilgilere göre arkadaşları ve YouTuber adliyeye sevk edildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >