Superman'ın uçmasını aslında bakın ne sağlıyor!

Superman
Superman

Çocukluğumuzun ''Super Kahramanı'' Superman, aslında bakın nasıl uçuyor!

''Uçuyoruz ne güzel kamikaze, önümüze çıkacaklar

Uyuyoruz ne güzel yekpare aramıza yatacaklar'' şarkısını dillendirmeden bu yazıya başlayacağımı sanıyorsanız, çok yanılıyorsunuz.

Ta ta ta tam! İşte karşınızda çocukluk hayallerinizi süsleyen süper kahramanlardan biri olan Superman'ın uçuş hikayesi...

Superman nasıl uçuyor?
Sevgilisi Louise Lane’in yüksek bir binadan düştüğü ve Superman’in onu kilometrelerce hızla yere düşerken kollarında tuttuğu sahnede, onu hayranlıkla izlemeyen yoktur sanıyorum. Peki; hayalleri süsleyen bu kahramanın nasıl uçtuğunu biliyor musunuz?
Superman nasıl uçuyor? Sevgilisi Louise Lane’in yüksek bir binadan düştüğü ve Superman’in onu kilometrelerce hızla yere düşerken kollarında tuttuğu sahnede, onu hayranlıkla izlemeyen yoktur sanıyorum. Peki; hayalleri süsleyen bu kahramanın nasıl uçtuğunu biliyor musunuz?
Bakın nasıl uçuyor!
Superman’in güneş enerjisini depolayarak bir kuvvet alanı oluşturabildiğini ve bu alanı kullanım yöntemlerine göre dünyanın fiziksel koşullarını yenmek için kullandığından bahsediliyor. Konu uçmaya geldiğinde ise; yer çekimine uygulanan biomatriks bir basınç alanı ya da kendi oluşturduğu kanat benzeri biomatriks bir sistem ile yer çekimine karşı geliyor.
Bakın nasıl uçuyor! Superman’in güneş enerjisini depolayarak bir kuvvet alanı oluşturabildiğini ve bu alanı kullanım yöntemlerine göre dünyanın fiziksel koşullarını yenmek için kullandığından bahsediliyor. Konu uçmaya geldiğinde ise; yer çekimine uygulanan biomatriks bir basınç alanı ya da kendi oluşturduğu kanat benzeri biomatriks bir sistem ile yer çekimine karşı geliyor.
Hazır mısınız? 
İşte Süper Kahraman...
Hazır mısınız? İşte Süper Kahraman...
Yorum sizin...
Toplumun süper kahraman algısına yeni bir boyut kazandıran uçma yetisi, birçok kişi tarafından farklı yorumlanıyor. Henüz netleşmemiş bu yetiyi siz nasıl yorumluyorsunuz? Uçma yetisi Güneş enerjisinden kaynaklı yüksek bir zıplama gücünün yönetimi mi, yoksa oluşturulmuş biomatriks bir alanın yardımı ile mi gerçekleşiyor? Yorum sizin...
Yorum sizin... Toplumun süper kahraman algısına yeni bir boyut kazandıran uçma yetisi, birçok kişi tarafından farklı yorumlanıyor. Henüz netleşmemiş bu yetiyi siz nasıl yorumluyorsunuz? Uçma yetisi Güneş enerjisinden kaynaklı yüksek bir zıplama gücünün yönetimi mi, yoksa oluşturulmuş biomatriks bir alanın yardımı ile mi gerçekleşiyor? Yorum sizin...
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >