Şuraya bir tatil çizelim: Dünyanın en iyi 5 yüzme havuzu

En iyi 5 Havuz
En iyi 5 Havuz

Uçurumlara yerleştirilen sonsuzluk havuzları, derinlikte sınır tanımayan havuzlar, renkli havuzlar ve daha birçoğu. Dünyanın dört bir yanından en iyi havuzları; tasarım, mimari ve doğa tutkunları için listeledik.

Belediye havuzu, varsa oturduğunuz sitenin havuzu ya da yazları gittiğiniz eğlence parklarının Hindistan trenlerini aratmayan havuzları… Hepsini unutun! Yüzmenin nasıl huzur veren bir aktivite olduğunu insana iliklerine kadar hissettiren dünyanın en iyi havuzlarını masaya yatırdık. Uçurumlara yerleştirilen sonsuzluk havuzları, derinlikte sınır tanımayan havuzlar, renkli havuzlar ve daha birçoğu. Dünyanın dört bir yanından en iyi havuzları; tasarım, mimari ve doğa tutkunları için listeledik.

The St. Regis Lhasa - Çin

                                    
                                    
                                    Hem sıcak hem altın sarısı bir havuz düşünün. Gerçek altın fayanslardan üretilen havuzda, gerçek yüzme deneyimi için 32 ° C'ye kadar ısıtılan tuzlu su kullanılıyor.
The St. Regis Lhasa - Çin Hem sıcak hem altın sarısı bir havuz düşünün. Gerçek altın fayanslardan üretilen havuzda, gerçek yüzme deneyimi için 32 ° C'ye kadar ısıtılan tuzlu su kullanılıyor.
The Oberoi Udaivilas - Hindistan

                                    
                                    
                                    Muhteşem doğa, Tac Mahal esintili mimari ve mavinin su şeritleriyle buluştuğu bu harika havuz, Travel + Leisure dergisi tarafından dünyanın en iyisi olarak seçilen otele ait.
The Oberoi Udaivilas - Hindistan Muhteşem doğa, Tac Mahal esintili mimari ve mavinin su şeritleriyle buluştuğu bu harika havuz, Travel + Leisure dergisi tarafından dünyanın en iyisi olarak seçilen otele ait.
Grindavík - İzlanda 

                                    
                                    
                                    İzlanda' nın gizemli havasında denizden gelen suyun 39 ° C sıcaklığa ulaştığı bu jeotermal havuzda kuzeyin soğuk tüm yanlarını unutup, stresinizi buharlara bırakın, uçsun gitsin!
Grindavík - İzlanda İzlanda' nın gizemli havasında denizden gelen suyun 39 ° C sıcaklığa ulaştığı bu jeotermal havuzda kuzeyin soğuk tüm yanlarını unutup, stresinizi buharlara bırakın, uçsun gitsin!
The Hanging Gardens - Endonezya

                                    
                                    
                                    Yağmur ormanlarına komşu yemyeşil bir uçurum kenarında bulunan sonsuzluk havuzuyla, yüzmenin huzur veren yönünü en baştan tanımlayın.
The Hanging Gardens - Endonezya Yağmur ormanlarına komşu yemyeşil bir uçurum kenarında bulunan sonsuzluk havuzuyla, yüzmenin huzur veren yönünü en baştan tanımlayın.
Ik Kil Cenote - Meksika 

                                    
                                    
                                    Meksika'da yer alan Arkeoloji Parkının parçası olan Ik Kil Cenote, yüzme için halka açık olan, 'Avatar' filminden bir sahneyi andıran bitkilerle süslenmiş doğal bir havuz. Belediye havuzlarını unutun demiştik.
Ik Kil Cenote - Meksika Meksika'da yer alan Arkeoloji Parkının parçası olan Ik Kil Cenote, yüzme için halka açık olan, 'Avatar' filminden bir sahneyi andıran bitkilerle süslenmiş doğal bir havuz. Belediye havuzlarını unutun demiştik.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >