Sürekli tekrarlayan dolamaya son vermenin sırrı!

Dolama.
Dolama.

Dolama tedavisi için mucizevi formül.

Kadın, erkek fark etmez; parmaklarda oluşan dolaba hayatı kâbusa çevirir. Dolama olmamak için tırnak bakımına büyük önem göstermek gerekiyor. Şayet tüm çabalarınıza rağmen dolamadan kurtulamıyorsanız bu yöntemlere bir göz atın.

Tırnak temizliği deyip geçmeyin
Dolama nedir?
Parmakların yumuşak kısımlarında oluşan iltihaptır.
Dolama nedir? Parmakların yumuşak kısımlarında oluşan iltihaptır.
Nasıl tedavi edilir?
Dolama yani panaris tedavisinde cerrahi yöntem uygulanır.
Nasıl tedavi edilir? Dolama yani panaris tedavisinde cerrahi yöntem uygulanır.
Cerrahi yöntem zorunlu mu?
Cerrahi operasyon geçirmek istemeyenler için bitkisel tedavi yöntemleri de mevcut.
Cerrahi yöntem zorunlu mu? Cerrahi operasyon geçirmek istemeyenler için bitkisel tedavi yöntemleri de mevcut.
Sirke-keten tohumu karışımı
Sirke ve keten tohumu karıştırılarak lapa haline getirilir. Ardından bu lapa dolama olan bölgeye sürülür. (Bilgi: Ahmet Maranki)
Sirke-keten tohumu karışımı Sirke ve keten tohumu karıştırılarak lapa haline getirilir. Ardından bu lapa dolama olan bölgeye sürülür. (Bilgi: Ahmet Maranki)
Kantaron mucizesi
Bir çay bardağı su küçük bir cezvenin içine katılıp, bir tatlı kaşığı ince kıyılmış kantaron çiçeği üzerine eklendikten sonra lapa haline gelinceye kadar karıştırılıp, dolamalı parmağın üzerine sürülür ve bir bezle sarılır. Dolama patlayıncaya kadar bu işleme devam edilir. (Kaynak: kadingunlugu.net)
Kantaron mucizesi Bir çay bardağı su küçük bir cezvenin içine katılıp, bir tatlı kaşığı ince kıyılmış kantaron çiçeği üzerine eklendikten sonra lapa haline gelinceye kadar karıştırılıp, dolamalı parmağın üzerine sürülür ve bir bezle sarılır. Dolama patlayıncaya kadar bu işleme devam edilir. (Kaynak: kadingunlugu.net)
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >