Survivor 2017'de eleme adayları belli oldu!

Survivor
Survivor

Survivor 2017'de ikinci dokunulmazlık oyunu da geride kaldı. İki oyunu da kaybeden ünlüler takımı, eleme için 4 ismi açıkladı.

Survivor 2017'de 12 Mart Pazar günü bir dokunulmazlık oyunu daha oynandı. İki dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımı oldu. İlk oyundan sonra, yapılan oylamada Şahika'nın adı yazılırken bireysel dokunulmazlık simgesini alan Sedat, Adem'in ismini verdi. Dün oynanan oyunu da kaybeden ünlüler takımında ikinci bireysel dokunulmazlık hakkını İlhan Mansız aldı.

Takımın yaptığı oylamada en fazla oy Fatih'e çıkarken, İlhan Mansız da büyük bir sürprize imza atarak Pınar'ın ismini verdi.

İlhan'ın kararını duyan Pınar, "Sürpriz oldu. Bir şekilde bunu hissettim. İlhan'a kırgın değilim. Performansım keyfi değil fiziksel sakatlıklardan dolayı düştü. Bu tarz bahanelere sığınmayı istemiyorum. Sema'nın yokluğunda üzerime iki kat yük bindi. Oyun kaybetmeyi sevmiyorum. Dört arkadaşız, birimiz gitmek durumunda; halkın takdirine bırakıyorum. Onlar da gitmemi isterse gideceğim. Bunun çok sonra olması gerektiğine inanıyorum" açıklamasında bulundu.

Oylama sonuçları ise, 14 Mart Salı günü belli olacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >