Survivor Merve Aydın evlendi

Merve Aydın
Merve Aydın

“Survivor” yarışmasıyla şöhret olan Merve Aydın, dün gece nişanlısı Mehmet Akif ile dünya evine girdi. 2014 yılında yayınlanan ilk kez Survivor yarışmasına katılan ve bu yarışma sayesinde de üne kavuşan Aydın, 2015 yılında da All Star ve son olarak 2018 Survivor yarışmalarına katıldı.

Katıldığı Survivor yarışmasıyla bilinirliği artan Merve Aydın, aslında başarılı bir atlet. 2008 gençler dünya şampiyonasında daha sonra olimpiyat elemelerinde yarışan atlet, maalesef ki ünlü olmasını katıldığı yarışmaya borçlu. Yarışma boyunca hırsı, azmi ve başarısı ile seyircilerin gönlünü kazanan milli sporcu, bugünlerde evlilik heyecanı yaşıyor.

Survivor yarışmacıları Merve Aydın’ı bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Düğüne, Survivor'da yarıştığı ve takım arkadaşı olduğu ünlüler de katıldı.

Düğün için sade bir gelinlik tercih eden Merve Aydın, güzelliğiyle göz kamaştırdı.

Survivor'da yakın arkadaşı olan Adem Kılıççı da davetliler arasındaydı.


MERVE AYDIN KİMDİR?

İstanbul doğumlu olsa da Merve Aydın aslen Ordu Mesudiyeli. Memleketine olan sevgisini sıklıkla dile getiren Merve Aydın her yaz köyüne gidiyor.

Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy'de doğdu.

Aslen Ordulu olan Survivor Merve, Özel Doğa Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Basketbolcu bir erkek kardeşi vardır. ENKA spor kulübünün sporcusu olan Survivor Merve Aydın, 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında 800 metre yarışında üçüncü gelerek gümüş madalya kazanmıştır. 2011 yılında İzmir'de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası-A Grubu 4x400 m bayrak yarışında birinci oldu. Yine 2011 yılında da Çek Cumhuriyetinde yapılan Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştır. Yine Çin'de yapılan 2011 yılında Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında 3.lük elde ederek gümüş madalya kazanmıştır. 2012 yılında Londra'da yapılan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar 800 metre seçmelerinde yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35′lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >