Survivor Sabriye canlı yayında gözyaşlarına boğuldu!

Sabriye
Sabriye

Survivor Sabriye katıldığı programda sorulan soru karşısında gözyaşlarına hakim olamadı!

Survivor'da yarışan Sabriye Şengül, konuk olduğu programda "Nasıl bir çocukluğun vardı?" sorusu karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Gözyaşlarını tutamadı!
"Survivor 2017"ye damgasını vuran isimlerden Sabriye Şengül, TV8'de yayınlanan "Yaşamdan Hikayeler" programında kendisine yöneltilen soru sonrası duygusal anlar yaşadı.
Gözyaşlarını tutamadı! "Survivor 2017"ye damgasını vuran isimlerden Sabriye Şengül, TV8'de yayınlanan "Yaşamdan Hikayeler" programında kendisine yöneltilen soru sonrası duygusal anlar yaşadı.
"Çok duygulandım"
Yokluk içinde büyüdüğünü ve annesinin evlere temizliğe gittiğini belirten Sabriye, "Çok duygulandım. Çok duygusal bir insanım" açıklamasında bulundu.
"Çok duygulandım" Yokluk içinde büyüdüğünü ve annesinin evlere temizliğe gittiğini belirten Sabriye, "Çok duygulandım. Çok duygusal bir insanım" açıklamasında bulundu.
"Annem merdiven silerken ona yardım ederdim"
Şengül sözlerine şöyle devam etti: "Çocukluğum güzel geçti. Babam kamyon şoförüydü, annem ev temizliğine giderdi. O zaman bunu söylemiyordum, bizim mahalle biraz zengin kesimiydi. Çok yaramaz bir çocuktum. Kız arkadaşım çok yoktu, erkelerle oyun oynardım. Maç yapardım, kavga ederdim. Annem merdiven silerken, ışık otomatik sönerdi. Ben de ışığın başında durup ona yardım ediyordum. İyi ki de böyle bir çocukluğum geçmiş."
"Annem merdiven silerken ona yardım ederdim" Şengül sözlerine şöyle devam etti: "Çocukluğum güzel geçti. Babam kamyon şoförüydü, annem ev temizliğine giderdi. O zaman bunu söylemiyordum, bizim mahalle biraz zengin kesimiydi. Çok yaramaz bir çocuktum. Kız arkadaşım çok yoktu, erkelerle oyun oynardım. Maç yapardım, kavga ederdim. Annem merdiven silerken, ışık otomatik sönerdi. Ben de ışığın başında durup ona yardım ediyordum. İyi ki de böyle bir çocukluğum geçmiş."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >