Survivor şampiyonu Adem Kılıççı polis memurunu darp etti: 3 yıl hapsi isteniyor

Adem Kılıççı.
Adem Kılıççı.

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında birinci olan Adem Kılıççı ve arkadaşları polis memurunu darp etti. Gittikleri bir mekanda çıkan kavga sonucunda polis memurunun kafasında cam şişe kıran Kılıççı ve arkadaşlarının 1 yıldan 3'er yıla kadar hapis istendi.

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışması sayesinde adını duyuran Adem Kılıççı ve arkadaşları gittikleri bir mekanda polis memurunu darp etti. Kılıççı tarafından başında cam şişe kırılan ve darp edilen polis, şikayetçi oldu.

Tartışma kavgaya döndü

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Güvenlik Büro'da çalışan polis memuru Murat C., kız arkadaşıyla birlikte İstanbul Ortaköy'deki bir eğlence mekanına gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde çift, yan masada bulunan bir grupla tartışmaya başladı. Kılıçcı, Sarallar grubuna mensup Aziz Saral ve Fikri Saral'ın aralarında bulunduğu grup arasında başlayan tartışma kısa süre sonra arbedeye dönüştü. İddiaya göre, polis memuru, aniden grubun saldırısına uğradı. Kılıççı masada bulunan cam şişeyi polis memurunun kafasında kırdı.

Adem Kılıççı 2018 Survivor Şampiyonu olmuştu.
Adem Kılıççı 2018 Survivor Şampiyonu olmuştu.

Hapis cezası isteniyor

Dakikalarca darp edilen polis memuru hastaneye götürülüp tedavi altına alındı. Mağdur sıfatıyla ifade veren polis Adem Kılıççı ve arkadaşlarından şikayetçi oldu. Kılıççı ve arkadaşları Aziz Saral ve Fikri Saral hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı.

Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 3 şüpheli hakkında dava açıldı. Hazırlanan iddianamede iştirak halinde silahla polis memuru Murat C.'yi darp ettikleri ileri sürülen şüpheliler hakkında 1 yıldan 3'er yıla kadar hapis istendi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >