Survivor şampiyonu Ogeday'ın "El altından yemek" itirafı!

Ogeday
Ogeday

Survivor 2017'nin şampiyonu Ogeday'ın yemek itirafını duyunca çok şaşıracaksınız!

Survivor 2017 şampiyonu Ogeday Girişken, verdiği röportajda gitmeden önce el altından yemek veriyorlardır diye düşündüğünü; ancak gerçeklerin tokat gibi yüzüne çarptığını söyledi.

Yaşadığı zorlukları anlattı!
TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor 2017'de birinci olan Ogeday Girişken, verdiği röportajda Survivor'da yaşadığı zorlukları anlattı.
Yaşadığı zorlukları anlattı! TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor 2017'de birinci olan Ogeday Girişken, verdiği röportajda Survivor'da yaşadığı zorlukları anlattı.
"Tokat gibi gerçeklerle karşılaştım"
El altından yemek verileceğini düşündüğünü söyleyen Ogeday, "Gidince tokat gibi gerçeklerle karşılaştım" dedi.
"Tokat gibi gerçeklerle karşılaştım" El altından yemek verileceğini düşündüğünü söyleyen Ogeday, "Gidince tokat gibi gerçeklerle karşılaştım" dedi.
"Annemi düşününce kararsız kalıyorum"
Survivor'da doğa koşullarından zorlanmadığını söyleyen Ogeday'a "Allstar'a katılır mısın?" sorusu soruldu. Ogeday ise, "Başta katılırım diyordum ama annemin kaldığım süre boyunca ağladığını duyunca yeniden düşünmeye başladım. Ben de bilmiyorum" cevabını verdi.
"Annemi düşününce kararsız kalıyorum" Survivor'da doğa koşullarından zorlanmadığını söyleyen Ogeday'a "Allstar'a katılır mısın?" sorusu soruldu. Ogeday ise, "Başta katılırım diyordum ama annemin kaldığım süre boyunca ağladığını duyunca yeniden düşünmeye başladım. Ben de bilmiyorum" cevabını verdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >