Survivor'da bir ilk daha! Oylama yapılmadan elemeye kalan isim belli oldu

Survivor
Survivor

Survivor 2017 ada konseyinde bir ilk daha yaşandı; oylama yapılmadan eleme adayı belli oldu!

Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı.

Gönüllüler takımında ise, Ogeday ile Elif bireysel dokunulmazlıkta karşı karşıya geldi. Ogeday'ın kazanmasıyla, Elif otomatik olarak elemeye kaldı. Böylece ada konseyinde bir ilk yaşandı ve oylama yapılmadan eleme adayı belli oldu.

Salı günü Berna, Anıl, Volkan ve Elif'ten en az SMS oyunu alan Survivor'dan elenecek.

Dokunulmazlık oyunu oynandı

                                    Survivor son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımı elemeye kalacak isimlerin belirleneceği dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.İlk oyunun galibi bayrak yarışını kazanan gönüllüler takımı oldu. İkinci oyunu ise ünlüler takımı kazandı.
Dokunulmazlık oyunu oynandı Survivor son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımı elemeye kalacak isimlerin belirleneceği dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.İlk oyunun galibi bayrak yarışını kazanan gönüllüler takımı oldu. İkinci oyunu ise ünlüler takımı kazandı.
Ünlüler takımı kazandı

                                    Finale kalan dokunulmazlık oyunun kazananı yine ünlüler takımı oldu.
Ünlüler takımı kazandı Finale kalan dokunulmazlık oyunun kazananı yine ünlüler takımı oldu.
Gönüllüler farklı bir oyun oynadı

                                    Gönüllüler takımı dün 3 elemeye adayı çıkardığı ve Gökhan'ın dokunulmazlık sembolünün sahibi olması nedeniyle farklı bir bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı.
Gönüllüler farklı bir oyun oynadı Gönüllüler takımı dün 3 elemeye adayı çıkardığı ve Gökhan'ın dokunulmazlık sembolünün sahibi olması nedeniyle farklı bir bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı.
Ada konseyinde bir ilk!

                                    Dokunulmazlık oyununda sadece Elif ile Ogeday karşı karşıya geldi.Yarışmayı Ogeday kazanınca, Elif otomatik olarak elemeye kalan son isim oldu. Böylece ada konseyinde bir ilk yaşandı ve oylama yapılmadan eleme adayı belli oldu.
Ada konseyinde bir ilk! Dokunulmazlık oyununda sadece Elif ile Ogeday karşı karşıya geldi.Yarışmayı Ogeday kazanınca, Elif otomatik olarak elemeye kalan son isim oldu. Böylece ada konseyinde bir ilk yaşandı ve oylama yapılmadan eleme adayı belli oldu.
En az oyu alan veda edecek!

                                    Salı günü yapılacak ada konseyinde Berna, Anıl, Volkan ve Elif'den en az SMS oyunu alana adaya veda edecek.
En az oyu alan veda edecek! Salı günü yapılacak ada konseyinde Berna, Anıl, Volkan ve Elif'den en az SMS oyunu alana adaya veda edecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >