Survivor'da kim elendi? İşte dün akşam elenen isim!

Survivor
Survivor

Sabriye ve Furkan'ın ardından adı en çok yazılan İlhan Mansız 3. eleme adayı oldu. SMS oylamasında en az oyu alan isim Survivor'dan elendi. İşte o isim...

SMS oylamasında en az oyu alan Furkan Survivor'dan elendi.

İkinci dokunulmazlık oyunu oynandı

                                    
                                    Survivor'da salı günü yayınlanan 19. haftanın son bölümünde ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı.
İkinci dokunulmazlık oyunu oynandı Survivor'da salı günü yayınlanan 19. haftanın son bölümünde ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı.
Gönüllüler kazandı

                                    
                                    1-1 eşitlikle finale kalan oyunu gönüllüler takımı kazandı.
Gönüllüler kazandı 1-1 eşitlikle finale kalan oyunu gönüllüler takımı kazandı.
Furkan veda etti!

                                    
                                    Ada konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan İlhan; Sabriye ve Furkan'ın ardından üçüncü eleme adayı oldu.Hafta sonu yapılan toplu oylama sonucuna göre en az SMS oyunu alan Furkan Survivor'a veda etti.
Furkan veda etti! Ada konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan İlhan; Sabriye ve Furkan'ın ardından üçüncü eleme adayı oldu.Hafta sonu yapılan toplu oylama sonucuna göre en az SMS oyunu alan Furkan Survivor'a veda etti.
"Nasibim buraya kadarmış"

                                    
                                    Karar sonrası gözyaşlarını tutamayan Furkan şöyle konuştu: "Nasibim buraya kadarmış. İyi ki bu yaşımda buraya gelmişim. Halkımız böyle taktir etmiş. Ben değil Sabriye ve İlhan'ın burada kalması gerekiyormuş. Sesimi titreten Sema ablam ve Serhat abim oldu. Biz yeri geliyordu kavga ediyorduk ama Serhat abiye kalbimdeki sevgim bambaşka. Belki aynı anne babadan değiliz ama Serhat abi benim abim bundan sonra. Sema abla öyle. İlhan abi babam gibi. İnşallah Kıbrıs'ta şampiyon bu üç isimden biri olacak. Dönüşte hayallerimi gerçekleştireceğim. Onların temellerini burada attım."
"Nasibim buraya kadarmış" Karar sonrası gözyaşlarını tutamayan Furkan şöyle konuştu: "Nasibim buraya kadarmış. İyi ki bu yaşımda buraya gelmişim. Halkımız böyle taktir etmiş. Ben değil Sabriye ve İlhan'ın burada kalması gerekiyormuş. Sesimi titreten Sema ablam ve Serhat abim oldu. Biz yeri geliyordu kavga ediyorduk ama Serhat abiye kalbimdeki sevgim bambaşka. Belki aynı anne babadan değiliz ama Serhat abi benim abim bundan sonra. Sema abla öyle. İlhan abi babam gibi. İnşallah Kıbrıs'ta şampiyon bu üç isimden biri olacak. Dönüşte hayallerimi gerçekleştireceğim. Onların temellerini burada attım."
Furkan Kızılay kimdir?

                                    
                                    30 Kasım 1990'da İstanbul'da doğan Türk dizi film oyuncusu Furkan Kızılay, Çocuklar Duymasın adlı TV dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile tanındı.
Furkan Kızılay kimdir? 30 Kasım 1990'da İstanbul'da doğan Türk dizi film oyuncusu Furkan Kızılay, Çocuklar Duymasın adlı TV dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile tanındı.
Albüm çıkardı

                                    
                                    Sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra, reklamlarda da rol alan Kızılay, 2009 yılında "Aşksın Sen" adlı albümü çıkardı.
Albüm çıkardı Sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra, reklamlarda da rol alan Kızılay, 2009 yılında "Aşksın Sen" adlı albümü çıkardı.
"Havuç" karakterini yeniden canlandırdı

                                    
                                    2010'da çekimlerine yeniden başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini yeniden canlandırmaya başladı.
"Havuç" karakterini yeniden canlandırdı 2010'da çekimlerine yeniden başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini yeniden canlandırmaya başladı.
Survivor'a katıldı

                                    
                                    Eğitimini Kadir Has Üniversitesi Enformasyon Teknolojileri bölümünde sürdüren Kızılay, 21 Ocak 2017 yılında yayınlanan 2017 Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında yer aldı.
Survivor'a katıldı Eğitimini Kadir Has Üniversitesi Enformasyon Teknolojileri bölümünde sürdüren Kızılay, 21 Ocak 2017 yılında yayınlanan 2017 Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında yer aldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >