Survivor'da "sürpriz ödül" tam 450 bin lira!

Survivor
Survivor

Survivor'un bu akşamki oyununun galibi yaklaşık 450 bin TL olan sürpriz ödülün sahibi olacak.

Survivor'da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununun ardından elenen yarışmacı belli oldu.

Rakiplerinden daha düşük oy alarak elenen isim gönüllüler takımından Elif oldu.

Survivor'da gerçekleşen elemenin ardından yarışmacıları şoke eden bir ödül tanıtımda kendini gösterdi. Ilıcalı 450 bin lira değerindeki ödülü açıkladı.

Büyük ödül "araba"

                                    Survivor'da bu akşam eşine az rastlanır bir ödül sahne alıyor. "Bil bakalım" yarışmasına benzer yarışmada, yarışmacılar Porsche marka aracın sahibi olacaklar. Ödülü kazanmak için yarışmacıların annelerine sorulan soruları doğru tahmin etmeleri gerekiyor.
Büyük ödül "araba" Survivor'da bu akşam eşine az rastlanır bir ödül sahne alıyor. "Bil bakalım" yarışmasına benzer yarışmada, yarışmacılar Porsche marka aracın sahibi olacaklar. Ödülü kazanmak için yarışmacıların annelerine sorulan soruları doğru tahmin etmeleri gerekiyor.
Kurallar değişiyor!

                                    Kıbrıs finaline çok az bir süre kala, artık yarışmacılar bireysel olarak yarışacaklar. Bireysel sembol ödülünü kazanan Sema, final koltuğunu garantileyen ilk isim olmuştu. Bundan sonraki aşamada 4 yarışmacı daha final koltuğu için hak kazanacak.
Kurallar değişiyor! Kıbrıs finaline çok az bir süre kala, artık yarışmacılar bireysel olarak yarışacaklar. Bireysel sembol ödülünü kazanan Sema, final koltuğunu garantileyen ilk isim olmuştu. Bundan sonraki aşamada 4 yarışmacı daha final koltuğu için hak kazanacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >