Survivor'daki o gerçek günler sonra ortaya çıktı! İlhan Mansız'dan Berna'ya şaşırtan teklif

Survivor
Survivor

Survivor'da büyük beğeni toplayan İlhan Mansız'ın Berna'ya yaptığı teklif günler sonra ortaya çıktı!

TV8'de ekrana gelen "Survivor Panoroma" programında yorumculuk yapan Hakan Hatipoğlu, İlhan Mansız'la ilgili bir gerçeği açıkladı.

Teklifi itiraf etti!

                                    
                                    Hakan Hatipoğlu, Kıbrıs finalleri öncesi yarışmaya veda eden eski futbolcu İlhan Mansız'ın Survivor'dan elenen Bernan Keklikler'e bir teklifte bulunduğunu söyledi.
Teklifi itiraf etti! Hakan Hatipoğlu, Kıbrıs finalleri öncesi yarışmaya veda eden eski futbolcu İlhan Mansız'ın Survivor'dan elenen Bernan Keklikler'e bir teklifte bulunduğunu söyledi.
Şoke oldu!

                                    
                                    Survivor Panoroma'ya katılan Berna Keklikler'in kuliste sohbet ederken kazandığı araba ödülünü ne yapacağı konusundaki görüşlerini soran Hatipoğlu, aldığı cevap karşısında şoke oldu.
Şoke oldu! Survivor Panoroma'ya katılan Berna Keklikler'in kuliste sohbet ederken kazandığı araba ödülünü ne yapacağı konusundaki görüşlerini soran Hatipoğlu, aldığı cevap karşısında şoke oldu.
"İlhan çok iyi yarıştı, ama ben kazandım"

                                    
                                    Berna Keklikler, sosyal medyada İlhan Mansız'ın araba ödülünü bilerek verdiği şeklindeki konuya değinerek "İlhan çok iyi yarıştı, ama ben kazandım" dedi.
"İlhan çok iyi yarıştı, ama ben kazandım" Berna Keklikler, sosyal medyada İlhan Mansız'ın araba ödülünü bilerek verdiği şeklindeki konuya değinerek "İlhan çok iyi yarıştı, ama ben kazandım" dedi.
"Daha önce kazandığım arabayı sana veririm"

                                    
                                    Berna, İlhan Mansız bana araba ödülü öncesi yanıma gelerek "Bu arabayı ben kazanırsam, daha önce kazandığım araba ödülünü sana veririm" dediğini belirtti.
"Daha önce kazandığım arabayı sana veririm" Berna, İlhan Mansız bana araba ödülü öncesi yanıma gelerek "Bu arabayı ben kazanırsam, daha önce kazandığım araba ödülünü sana veririm" dediğini belirtti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >