Susam Sokağı'nın Hakan abisi, son haliyle görenleri şaşırtıyor

susam sokağı

Çocukluğumuzun Hakan abisi, günümüzün en çok izlenen dizilerinden birinde rol alıyordu.

Çocukluğu '80'lerin sonu ile '90'ların başına denk gelen nesil çok iyi bilir; bir zamanların en vazgeçilmez programlardan biriydi Susam Sokağı!

Edi ile Büdü... Kurabiye Canavarı... Tüylü... Kermit... ve daha bir çok karakter 'Susam Sokağı' ile hayatımıza girmişti. Bir de Hakan ağabeyimiz vardı unutulmayan!

Peki Hakan abi şimdi nerede?

Asıl ismi Tolga Tecer!

                                    
                                    
                                    Hepimizin Hakan ağabey olarak bildiği Tolga Tecer, 26 Nisan 1963'da Ankara'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu.
Asıl ismi Tolga Tecer! Hepimizin Hakan ağabey olarak bildiği Tolga Tecer, 26 Nisan 1963'da Ankara'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu.
Yıllardır Devlet Tiyatroları sanatçısı!

                                    Tecer, bir dönem Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda  görev aldı. Ardından Ankara Devlet Tiyatrosu macerası başladı.
Yıllardır Devlet Tiyatroları sanatçısı! Tecer, bir dönem Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda görev aldı. Ardından Ankara Devlet Tiyatrosu macerası başladı.
Televizyonda da rol aldı

                                    
                                    1989 yılında Susam Sokağı ile televizyona adım attı. Canlandırdığı 'Hakan Abi'  karakteri ile bir neslin hafızasına kazındı.
Tiyatro çalışmalarını ara vermeden sürdüren Tecer, yıl 2000'i gösterdiğinde ikinci dizisi 'Evdeki Yabancı' ile ekrana geldi.
Televizyonda da rol aldı 1989 yılında Susam Sokağı ile televizyona adım attı. Canlandırdığı 'Hakan Abi' karakteri ile bir neslin hafızasına kazındı. Tiyatro çalışmalarını ara vermeden sürdüren Tecer, yıl 2000'i gösterdiğinde ikinci dizisi 'Evdeki Yabancı' ile ekrana geldi.
Beni Affet'de rol aldı!

                                    
                                    2009 yılında Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Deniz Yıldızı'nın kadrosuna dahil oldu. 7 sezon boyunca Mustafa Sezginer karakterine hayat verdi. 2014 yılında dahil olduğu Beni Affet'de canlandırdığı kötü karakterle de herkesin tepkisini çekmeye başladı. Canlandırdığı karakter nedeniyle zaman zaman izleyicinin öfkesinden nasibini alsa da Hakan Abi'yi hatırlayan çocuklar için Tolga Tecer'in yeri hala bambaşka...
Beni Affet'de rol aldı! 2009 yılında Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Deniz Yıldızı'nın kadrosuna dahil oldu. 7 sezon boyunca Mustafa Sezginer karakterine hayat verdi. 2014 yılında dahil olduğu Beni Affet'de canlandırdığı kötü karakterle de herkesin tepkisini çekmeye başladı. Canlandırdığı karakter nedeniyle zaman zaman izleyicinin öfkesinden nasibini alsa da Hakan Abi'yi hatırlayan çocuklar için Tolga Tecer'in yeri hala bambaşka...
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >