Suskunluğunu bozdu! Hande Erçel'den Demet Akbağ'a cevap geldi

hande erçel
hande erçel

"O ödülü alıyorsam 'insanlar da bir şey biliyordur' diye düşünüyorum"

Ünlü sanatçı Demet Akbağ, yakın bir tarihte gerçekleşen Altın Kelebek ödüllerinde "En İyi Komedi/Romantik Komedi Kadın Oyuncu" ödülünü alan genç oyuncu Hande Erçel'i ağır bir dille eleştirmişti.

"Bu kişi komedi dizisi mi yapıyor? Güzel olduğu için birtakım işler yapan insanlar var o iş için güzellik gereklidir ama bu iş için yeteneğiniz önemlidir. Ama güzellik de bir yere kadar" diyen Akbağ'a özellikle sosyal medya üzerinden geniş bir kitle destek vermişti.

O eleştirilere Cuma gecesi, hedef noktasındaki Hande Erçel yanıt verdi. Erçel, Beyaz Show programında konuyla ilgili sessizliğini bozarak Akbağ'a net bir karşılık verdi.

Erçel'in Akbağ'a yanıtı şu şekilde oldu: "Demet Akbağ'ın röportajından sonra çok düşündüm. Bunun sisteme karşı bir eleştiri olduğunu düşünüyorum. Ki, Demet Hanım ne diyorsa haklıdır. Ben onun ne demek istediğini çok net bir şekilde anlıyorum. Yanlış yöne çekmek isteyenler oluyor, başka türlü anlamak isteyenler... Ben her zaman saygıyla karşılıyorum. eleştiriye açık olarak... Ben de kendimi eleştiriyorum. Ama o ödülü alıyorsam 'insanlar da bir şey biliyordur' diye düşünüyorum"

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >