Taksiciler Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın evinin önünde toplandı

Yaklaşık 100 kişilik grup Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek sevgi gösterisinde bulundu.
Yaklaşık 100 kişilik grup Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek sevgi gösterisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Uberle ilgili yaptığı açıklamanın ardından İstanbul’da ki taksiciler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kısıklı’daki evinin önünde toplandı. Yaklaşık 100 kişilik grup Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek sevgi gösterisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Uber diye bir şey çıkmış, o iş bitti. Artık öyle bir şey yok. Bizim taksicilik sistemi var. Bu nereden çıktı. Avrupa’da varmış, bana ne oradan ya biz karanını vereceğiz. Bu konuyla ilgili olarak sayın vali bütün yetki sizde İç İşleri Bakanlığımız talimatı verdi. Kendine göre taksicilik sistemi böyle bir şey yok” demesinin ardından taksiciler, Cumhurbaşkanı’nın Kısıklı’da ki konutunun önüne gelerek teşekkür ettiler.

Yaklaşık 100 kişinin toplandığı grup, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Uber'e ilişkin açıklamasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi

Konu hakkında açıklama yapan taksici Ömer Engin şunları kaydetti:

  • “Yaklaşık 4 yıldır Uber isimli global hırsıza karşı mücadelemizin, sayın Cumhurbaşkanı’mızdan aldığımız haber doğrultusunda, ekmeğimizin global hırsızlara kaptırılmayacağını sayın Cumhurbaşkanı bugün açıkladı. Kendisine çok çok teşekkür ederiz. Gündemde olmayan Türkiye son 16 yıldır dünyanın zirvesinde. Kimseye boyun eğmeyeceğimizi, bu akşam bir kez daha gördük. Tüm taksiciler adına sayın Cumhurbaşkanı’mıza, Başbakanı’mıza ve tüm yetkililere sonsuz teşekkür ediyoruz”
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >