Tam 450 kilogram ağırlığında: İlginç PlayStation kutusu açık artırmayla satılıyor

450 kg ağırlığında içi PlayStation dolu kutu 850 dolardan açık artırmaya çıkarıldı
450 kg ağırlığında içi PlayStation dolu kutu 850 dolardan açık artırmaya çıkarıldı

İnternette ilginç bir kutu satışa çıktı. Tam 450 kg ağırlığında olan ve içinde 150 PlayStation konsolu bulunduğu tahmin edilen bir kutu bir internet kullanıcısı tarafından 850 dolara açık artırmayla satışa çıkarıldı. Konsolların çalışır durumda olup olmadığı bilinmiyor.

Yaklaşık olarak 450 kilogram ağırlığında ve içi PlayStation'ın eski modelleri ile dolu bir kutu, internet üzerinden satışa çıktı. İçinde 150'ye yakın oyun konsolu olduğu düşünülen kutu 850 dolar açık artırma fiyatı ile alıcılarını bekliyor.

Kutu en yüksek teklif verene gidecek

Shift Delete'te yer alan habere göre, bir Twitter kullanıcısı tarafından bulunan içi PlayStation dolu kutu,ShopGoodWill isimli bir satış platformunda yer alıyor. Kutunun içerisindeki oyun konsolu sayısını belirtmeyen satıcı, kutunun ağırlığını yaklaşık 450 kilogram olarak ifade ediyor.

Herhangi bir konsolun ortalama ağırlığının 3 kilogram olduğu düşünülerek, içi PlayStation dolu kutuda 150'ye yakın PlayStation olduğu tahmin ediliyor.

  • Ayrıca satışı yapılan konsolların, çalışır durumda olup olmadığı bilinmiyor. Açık artırma usulü ile satışa sunulan bir kutu konsol, en yüksek teklifi veren alıcının olacak.

Oyun kumandası dolu diğer kutu da satışta

Ek olarak, bir kutu dolusu PlayStation'ı satışa sunan satıcı, bunun yanında içi oyun kumandaları ile dolu yaklaşık ağırlığı 305 kilogram ağırlığında olan bir başka kutuyu daha satışa sundu. PlayStation dolu kutuda olduğu gibi bu kutuyu da açık artırma ile satışa sunan satıcı, oyun kumandaları için en az 650 dolar değer biçiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >