Tanıtımdan önce Samsung Galaxy S10 ve Galaxy S10+ incelemesi yayınlandı

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Her ne kadar hangi yayın kuruluşu tarafından sızdırıldığı bilinmese de Galaxy S10 ve Galaxy S10+'ın ürün inceleme videosu yayınlandı. İki dakikalık bu videoda yeni telefonların birçok özelliğinden bahsediliyor. Konuya ilişkin tüm detaylar ve video inceleme haberimizde:

Samsung Galaxy S10 ve Galaxy S10+ bu akşam Türkiye saatiyle 22:00'de başlayacak etkinlikle tanıtılıyor. Ancak bunun öncesinde telefonla ilgili birçok farklı ayrıntı ortaya çıkmış durumda. Hatta iki dakikalık video inceleme bile var.

İncelemede, daha önce de karşımıza çıkan özellikler kısaca anlatılıyor. Bunlar arasında Galaxy S10+ modelindeki çiftön kamera yer alıyor. Ayrıca, parmak izi okuyucunun çok hızlı şekilde kilit açtığı ve telefonun alt kısmında 3.5 mm'lik kulaklık çıkışının yer aldığından bahsediliyor.

Samsung Galaxy S10 ve Galaxy S10+ incelemesi

Samsung Galaxy S10'da 6.1 inç boyutunda yüksek çözünürlüklü bir ekran yer alıyor. Dynamic AMOLED ekran Gorilla Glass 6camla korunuyor. Üstelik HDR10+ teknolojisini de destekliyor. Beklendiği gibi ülkelere bağlı olarak Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti / Exynos 9820 yonga seti seçenekleri, 6 GB / 8 GB RAM seçenekleri ve 3400 mAh kapasitede batarya diğer teknik ayrıntılar arasında. Kamera tarafı da fazlasıyla merak ediliyor. Galaxy S10'da önde 4K destekleyen 10 MP çözünürlük sunan bir kameraya yer verilirken arkada ise 3 kamera yer alıyor.

Galaxy S10+'ın aslında Galaxy S10'dan görünümdeki farkı sağ üstteki çift ön kamera. Rahatlıkla anlaşılabildiği gibi kameralar delikli ekran teknolojisiyle entegre edilmiş.
Galaxy S10+'ın aslında Galaxy S10'dan görünümdeki farkı sağ üstteki çift ön kamera. Rahatlıkla anlaşılabildiği gibi kameralar delikli ekran teknolojisiyle entegre edilmiş.

Diğer model ise Galaxy S10+. Bu telefonda ise ekran boyutu 6.4 inç'e yükseliyor. Benzer teknolojilerin tamamının sunulduğu Plus modelinin en belirtin tasarımsal farklarından biri önde çift kameraya yer veriliyor olması. Sağ üstte delikli ekran şeklinde sunulan kamerada yine 4K çözünürlük desteği var. Ayrıca arkadaki kameralar ve yonga seti tamamen aynı.

12 GB'a kadar RAM ve 1 TB'a kadar depolama seçeneği de detaylar arasında. Batarya kapasitesi Galaxy S10'dan tam olarak 700 mAh daha fazla yani 4100 mAh. Ayrıca 27 Watt'lık hızlı şarj adaptörüne yer veriliyor. Bunun yanı sıra daha önce Huawei Mate 20'de gördüğümüz ve incelediğimiz kablosuz şarj aktarımı özelliği de bu Plus modelinde sunuluyor.

Galaxy S10 ve Galaxy S10+ modeline ek olarak bir de Galaxy S10e'den bahsediliyor. Bu modelde de 5.8 inç'lik Dynamic AMOLED ekran, delikli ekran, Gorilla Glass 5 cam, 6 GB / 8 GB RAM seçenekleri, çift arka kamera ve 3100 mAh kapasitede batarya gibi detaylar sunuluyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >