Tarkan yeni yılda devler sahnesine çıkmaya hazırlanıyor

Yeni pop albümünü 2017 Mart ayında hayranlarıyla buluşturacak olan Tarkan, aynı tarihlerde devler sahnesine çıkıyor. Megastar Tarkan'ın 2017 Mart'ta ABD'de vereceği 3 konseri Rihanna ve Jennifer Lopez'in de sahne aldığı dünyanın en gözde salonlarından birinde olacak.​

Türkiye'nin yanı sıra, dünyanın dört bir yanında da geniş bir hayran kitlesine sahip olan , yeni yılda New York ve Los Angeles konserleri ile Amerika'daki hayranlarını coşturacak. Daha önce ABD'de sahne alan pek çok Türk yıldızın aksine Tarkan, yine farkını konuşturacak. Bryan Adams'tan Britney Spears'a, Jennifer Lopez'den Rihanna'ya kadar birçok yıldızın performansına ev sahipliği yapan Amerika'nın prestijli sahneleri, yeni yılda Megastar'ı ağırlayacak.
Megastar büyüleyecek 
Megastar, 2-3 Mart'ta New York'taki Hammerstein konser salonunda, 5 Mart'ta ise Los Angeles'ta şehrin merkezinde yer alan The Novo by Microsoft'ta sahne alacak. Amerika'nın en önemli sahnelerinde hayranlarıyla bir araya gelecek olan Megastar, dünyaca ünlü yıldızların konser verdiği bu mekanlarda her zamanki gibi izleyenleri büyüleyecek.
Megastar büyüleyecek Megastar, 2-3 Mart'ta New York'taki Hammerstein konser salonunda, 5 Mart'ta ise Los Angeles'ta şehrin merkezinde yer alan The Novo by Microsoft'ta sahne alacak. Amerika'nın en önemli sahnelerinde hayranlarıyla bir araya gelecek olan Megastar, dünyaca ünlü yıldızların konser verdiği bu mekanlarda her zamanki gibi izleyenleri büyüleyecek.
Çok sayıda ülkeden katılım bekleniyor
Ünlü sanatçının konserlerine de sadece Türkler değil birçok ülke vatandaşının katılması bekleniyor.
Çok sayıda ülkeden katılım bekleniyor Ünlü sanatçının konserlerine de sadece Türkler değil birçok ülke vatandaşının katılması bekleniyor.
Bilet fiyatları 80 ile 250 dolar arasında
Ünlü sanatçının, Hammerstein Salonu'ndaki konserinin biletleri 80 ve 250 dolar arasında satışa çıkarılırken; The Novo by Microsoft'taki konserinin bilet fiyatları ise 80 ile 175 dolar arasında değişiyor.
Bilet fiyatları 80 ile 250 dolar arasında Ünlü sanatçının, Hammerstein Salonu'ndaki konserinin biletleri 80 ve 250 dolar arasında satışa çıkarılırken; The Novo by Microsoft'taki konserinin bilet fiyatları ise 80 ile 175 dolar arasında değişiyor.
Grammy sahnesinde bir Türk konseri
Megastar'ın sahne alacağı New York'taki salonda, Lopez ve Rihanna müthiş konserlere imza atmış ve Grammy Ödül Törenleri düzenlenmişti.
Grammy sahnesinde bir Türk konseri Megastar'ın sahne alacağı New York'taki salonda, Lopez ve Rihanna müthiş konserlere imza atmış ve Grammy Ödül Törenleri düzenlenmişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >