Tarkan'ın yanındaki bu genç adama şimdilerde tüm Türkiye hayran!

Tarkan
Tarkan

Megastar Tarkan'ın yanındaki bu genç, şimdilerde herkesin hayranlıkla izlediği bir isim! Siz tanıyabildiniz mi?

Megastar Tarkan'ın yanındaki bu genç, Türk halkının hayranlıkla izlediği bir sanatçı. Onun eski halini görenler gözlerine inanamıyor. Siz ünlü sanatçıyı tanıyabildiniz mi?

Onu kimse tanıyamıyor? 
Megastar Tarkan'ın yanındaki genç ismi görenler tanıyamıyor. Siz tanıyabildiniz mi?
Onu kimse tanıyamıyor? Megastar Tarkan'ın yanındaki genç ismi görenler tanıyamıyor. Siz tanıyabildiniz mi?
O, şimdilerde genç kızların sevgilisi!
Genç kızların sevgilisi ve Türk halkının hayran olduğu o isim, Murat Boz'un ta kendisi.
O, şimdilerde genç kızların sevgilisi! Genç kızların sevgilisi ve Türk halkının hayran olduğu o isim, Murat Boz'un ta kendisi.
Murat Boz!
Murat Boz'un bir zamanlar Tarkan'a vokal yaptığını bilmeyen yoktur. İşte o zamanlardan birlikte çekildikleri bu kare, şimdilerde sosyal medyayı sallıyor.
Murat Boz! Murat Boz'un bir zamanlar Tarkan'a vokal yaptığını bilmeyen yoktur. İşte o zamanlardan birlikte çekildikleri bu kare, şimdilerde sosyal medyayı sallıyor.
Araları bozuk mu?
Bir zamanlar birlikte çalışmalarına rağmen, aralarının bozuk olduğu iddia edilen ünlü isimler, konuya dair sessizliğini korumaya devam ediyor. 2013’te Ereğli’de verdiği konserde asansörlü sahne istediği iddia edilen Murat Boz'un isteği gerçekleşmeyince, “Tarkan’a bunu yaptınız, ben de istiyorum” diye ortalığı ayağa kaldırdığı iddiaları kulaktan kulağa yayıldı. İddialara göre; Boz, Kırklareli’ndeki başka bir konserde Tarkan’a sunulan imkanların aynısını istemişti.
Araları bozuk mu? Bir zamanlar birlikte çalışmalarına rağmen, aralarının bozuk olduğu iddia edilen ünlü isimler, konuya dair sessizliğini korumaya devam ediyor. 2013’te Ereğli’de verdiği konserde asansörlü sahne istediği iddia edilen Murat Boz'un isteği gerçekleşmeyince, “Tarkan’a bunu yaptınız, ben de istiyorum” diye ortalığı ayağa kaldırdığı iddiaları kulaktan kulağa yayıldı. İddialara göre; Boz, Kırklareli’ndeki başka bir konserde Tarkan’a sunulan imkanların aynısını istemişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >