Tarkan'ın yeni albümü "10" Spotify'da

genel
genel

Türk pop müziğinin Megastar'ı Tarkan, 7 yıl aranın ardından çıkardığı "10" isimli albümü bugünden itibaren Spotify'daki yerini aldı.

Megastar Tarkan'ın büyük bir heyecanla hazırladığı, 14 şarkının yer aldığı yeni albümü “10”da, kendi söz ve bestelerinin yanı sıra Sezen Aksu, Aysel Gürel, Nazan Öncel, Günay Çoban, Gülşah Tütüncü, Ümit Sayın, Murat Matthew Erdem-Ayça Z. Aydın (Miya) ve Serdar İzzet Özdoğan imzalı şarkılar da bulunuyor.

10, iTunes’un “en çok indirilen albümler” listesinde birçok ülkede üst sıralarda. Türkiye, Azerbaycan, Bahreyn, Suudi Arabistan ve Özbekistan’da 1 numara olan çalışma, dünya sıralamasında da kendine yer bulmayı başardı. Tarkan; Ed Sheeran, Katy Perry, Coldplay, Justin Bieber gibi yıldızların bulunduğu listeye 37’nci sıradan girdi. Tarkan, Billboard Dünya Albümleri Listesi'nde 4. sırada yer alarak büyük bir başarı elde etti.

Tarkan "10" Spotify'da!

Dijital müzik platformları arasında önce fizy’de yerini alan albümden, 24 saatte toplam 50 bin, 1 haftada 200 bin şarkı indirildi. Albüm bugünden itibaren Spotify'da görücüye çıktı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >