Tartışma yeniden alevlendi! Demet'ten şoke eden açıklama

Demet Şener
Demet Şener

İbrahim Kutluay'dan, Demet Şener'in "Her şey bittikten sonra İbo evden gitmedi, annemle kendimizi odaya kilitliyorduk" açıklamasına yalanlama geldi!

Çekişmeli bir boşanma süreci geçiren Demet Şener ve İbrahim Kutluay, önceki gün iki farklı mekanda görüntülendi. Kutluay, Şener'in hakkında yaptığı açıklamalara da ilk kez cevap verdi.

 "Öyle bir şey yok''
Bir kafede arkadaşıyla görüntülenen İbrahim Kutluay, Şener'in "Her şey bittikten sonra İbo evden gitmedi, annemle kendimizi odamıza kitliyorduk" açıklaması hatırlatılınca, "Öyle bir şey yok. Benim her söylenene cevap vermemem onun doğru olduğu anlamına gelmiyor'' dedi.
"Öyle bir şey yok'' Bir kafede arkadaşıyla görüntülenen İbrahim Kutluay, Şener'in "Her şey bittikten sonra İbo evden gitmedi, annemle kendimizi odamıza kitliyorduk" açıklaması hatırlatılınca, "Öyle bir şey yok. Benim her söylenene cevap vermemem onun doğru olduğu anlamına gelmiyor'' dedi.
''Annemle yatak odasına çekilip kapıyı kilitliyorduk''
Demet Şener, geçtiğimiz gün katıldığı programda "İbrahim'i evden zorla mahkeme kararıyla gönderdim. Ben boşanmaya karar verdikten sonra 1.5 ay boyunca aynı çatı altındaydık. O alt katta yattı. Ben de annemle yatak odasına çekiliyor, üzerimize de kapıyı kitliyorduk'' demişti.
''Annemle yatak odasına çekilip kapıyı kilitliyorduk'' Demet Şener, geçtiğimiz gün katıldığı programda "İbrahim'i evden zorla mahkeme kararıyla gönderdim. Ben boşanmaya karar verdikten sonra 1.5 ay boyunca aynı çatı altındaydık. O alt katta yattı. Ben de annemle yatak odasına çekiliyor, üzerimize de kapıyı kitliyorduk'' demişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >