Tatile geldiği memleketinde az kalsın gözünü kaybediyordu

Selman Keleş
Selman Keleş

İstanbul'dan yaz tatili için memleketi Of'a gelen Selman Keleş (43), akıllara durgunluk veren bir kazadan kıl payı kurtuldu. Ağaçtan düşen Keleş'in gözüne 4 santim boyutunda odun parçası saplandı.

İstanbul'dan yaz tatili için memleketi Trabzon'un Of ilçesine gelen 43 yaşındaki Selman Keleş ağaçtan düştü. Düşme sonucu gözüne 4 santim boyutunda odun parçası saplanan Keleş'in gerçekleştirilen operasyonla son anda gözünü kaybetmekten kurtulduğu öğrenildi.

Ağaçtan düştü

Gazeteci Enis Yıldırım'ın haberine göre, memleketine gelen Selman Keleş, fındık bahçesini dolaşırken kontrol etmek için ağaca çıktı. Ağaçtayken dengesini kaybeden ve hızla çalılıkların üzerine düşen Keleş'in gözüne 4 santimetre boyutunda odun parçası saplandı. Yakınları tarafından gözüne saplanan odun parçasıyla birlikte Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Keleş, ilk müdahalenin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Buradan da özel bir hastaneye gönderilen Keleş, gerçekleşen operasyonla son anda gözünü kaybetmekten kurtuldu.

Selman Keleş
Selman Keleş

"Verilmiş sadakam varmış"

  • Keleş, "Bahçede dolaşırken ağaca çıkıp fındıklar olmuş mu diye kontrol etmek istedim. Bir anda dengemi kaybedince hızlı bir şekilde yüzüstü yere düştüm. Yerdeki çalılıklar içerisinde bulunan odun parçası gözümün kemiğine saplandı. Sinirlere çok yakın bir noktaydı. Az kalsın gözümden olacaktım, verilmiş sadakam varmış. Gerçekten başıma gelen kazayı ucuz atlattım. Benimle ilgilenen ve ameliyatımı gerçekleştiren doktorlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >