Tek bir mimik bile gülmeye yeter! Komedi deyince akla gelen 10 oyuncumuz

cem yılmaz
cem yılmaz

Onlar komedi deyince akla gelen ilk isim olmayı başarabilmiş mizahşörler...

Onlar komedi deyince akla gelen ilk isimlerden. Kimi genç yaşında aldığı ödül ile, kimisi ise başarılı kalemiyle bunu ispatladı.

Tek bir mimiklerinin bile izlerken gülmemize yettiği, komedi deyince akla gelen 10 ismi sizler için derledik.

Kemal Sunal

                                    
                                    Onu anlatmak için ne kelimelere ihtiyaç var ne de görsellere. Kaybedişimizin 17. yılında halen daha rahmet ve sevgiyle anılıyor olması bile yeter.
Kemal Sunal Onu anlatmak için ne kelimelere ihtiyaç var ne de görsellere. Kaybedişimizin 17. yılında halen daha rahmet ve sevgiyle anılıyor olması bile yeter.
Ayşen Gruda

                                    
                                    Yaşayan bir değer, hem tiyatro hem de sinema da komedi alanının daima baş aktristi oldu. Onun rol aldığı yapımlar günümüz de daha bir değerli ve kıymetli oluyor.
Ayşen Gruda Yaşayan bir değer, hem tiyatro hem de sinema da komedi alanının daima baş aktristi oldu. Onun rol aldığı yapımlar günümüz de daha bir değerli ve kıymetli oluyor.
Şener Şen

                                    
                                    Badi Ekrem, Vecihi, Ziya, Bilo, Hüsamettin? Biz seçemedik, sizce hangisi? 7 yıl aranın ardından beyaz perdeye geri dönen bu büyük ustanın yaşarken kıymetini bilelim.
Şener Şen Badi Ekrem, Vecihi, Ziya, Bilo, Hüsamettin? Biz seçemedik, sizce hangisi? 7 yıl aranın ardından beyaz perdeye geri dönen bu büyük ustanın yaşarken kıymetini bilelim.
Adile Naşit

                                    
                                    Evet; belki özel hayatında üzüldü, evlat acısı yaşadı ama o güldürmeyi çok iyi başardı. Sadece sinemada da değil, tiyatro da ve televizyonda da. Herkesin Hafize Ana'sı Adile Naşit'i rahmetle anıyoruz.
Adile Naşit Evet; belki özel hayatında üzüldü, evlat acısı yaşadı ama o güldürmeyi çok iyi başardı. Sadece sinemada da değil, tiyatro da ve televizyonda da. Herkesin Hafize Ana'sı Adile Naşit'i rahmetle anıyoruz.
Yılmaz Erdoğan

                                    
                                    Mükremin abi deyip kodlamış olsak da, birçok başarılı şiire, oyuna, filme imza atmış bir sanatçıdır o. Komedi alanında yapmış olduğu projeleriyle akla gelen ilk mizahşör kalemlerdendir.
Yılmaz Erdoğan Mükremin abi deyip kodlamış olsak da, birçok başarılı şiire, oyuna, filme imza atmış bir sanatçıdır o. Komedi alanında yapmış olduğu projeleriyle akla gelen ilk mizahşör kalemlerdendir.
Yasemin Yalçın

                                    
                                    Biz oynamadığı tipleme kaldı mı bilmiyoruz. Sürahi Hanım'ı oynadığında 23, en iyi komedyen ödülünü aldığında 32 yaşındaydı. Daha söze ne hacet! Ha bir de Adile Naşit'in henüz konservatuar öğrencisiyken beğendiği bir isimdi o, bunu da ek bilgi olarak verelim.
Yasemin Yalçın Biz oynamadığı tipleme kaldı mı bilmiyoruz. Sürahi Hanım'ı oynadığında 23, en iyi komedyen ödülünü aldığında 32 yaşındaydı. Daha söze ne hacet! Ha bir de Adile Naşit'in henüz konservatuar öğrencisiyken beğendiği bir isimdi o, bunu da ek bilgi olarak verelim.
Cem Yılmaz

                                    
                                    Zeki cevapları, mizahi yönü ve yazarlığıyla komedi alanının hızla yükselen isimlerinden. Karikatürist olduğunu da unutmayalım.
Cem Yılmaz Zeki cevapları, mizahi yönü ve yazarlığıyla komedi alanının hızla yükselen isimlerinden. Karikatürist olduğunu da unutmayalım.
Demet Akbağ

                                    
                                    Sınıf arkadaşı Yasemin Yalçın ile birlikte o kadar başarılı oldular ki; meslektaşları bile komedi deyince sadece ikisinin isminin öneriyor. Akbağ'ın sinema ve tiyatrodaki karakteristik başarısını da konuşmaya lüzum görmüyoruz.
Demet Akbağ Sınıf arkadaşı Yasemin Yalçın ile birlikte o kadar başarılı oldular ki; meslektaşları bile komedi deyince sadece ikisinin isminin öneriyor. Akbağ'ın sinema ve tiyatrodaki karakteristik başarısını da konuşmaya lüzum görmüyoruz.
Tolga Çevik

                                    
                                    Oyuncu kimliğiyle tanıyıp, komedi yönünü daha sonra ortaya çıkaran Çevik'i artık ünlü bir komedyen tanımıyla anıyoruz. O da bu kimliği oldukça hak ediyor doğrusu.
Tolga Çevik Oyuncu kimliğiyle tanıyıp, komedi yönünü daha sonra ortaya çıkaran Çevik'i artık ünlü bir komedyen tanımıyla anıyoruz. O da bu kimliği oldukça hak ediyor doğrusu.
Ezgi Mola

                                    
                                    Her rolü başarıyla oynasa da; o da Cem Yılmaz gibi son dönemin başarılı komedi oyuncularından. Sosyal medyadaki doğal tavırları ve her şeyden bir mizah çıkarışı da bunun en büyük göstergesi olsa gerek. Tamam Ezgi! Jason Statham hayranısın biliyoruz!...
Ezgi Mola Her rolü başarıyla oynasa da; o da Cem Yılmaz gibi son dönemin başarılı komedi oyuncularından. Sosyal medyadaki doğal tavırları ve her şeyden bir mizah çıkarışı da bunun en büyük göstergesi olsa gerek. Tamam Ezgi! Jason Statham hayranısın biliyoruz!...
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >