Tek dersten kalan öğrenci, son model otomobil kazandı

Eskişehir
Eskişehir

Eskişehir'de tek dersten kaldığı için okulu bir yıl uzayan ve bu sebeple bir yıl daha Eskişehir'de kalan 24 yaşındaki Emine Büşra Öznur, bir alışveriş merkezinin çekilişinden son model bir otomobil kazandı.

Eskişehir, Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencisi 24 yaşındaki Emine Büşra Öznur, tek dersini veremediği için okulunu bir sene uzatmak zorunda kaldı. Okulun bir yıl uzaması Öznur için olumsuz bir durum olarak gözükse de, Eskişehir'de kaldığı bu süre içerisinde bir alışveriş merkezinin çekilişine katıldı. Noter huzurundaki çekiliş sonucu son model lüks otomobil, Emine Büşra Öznur'a çıktı.

Emine Büşra Öznur, "çıktığını duyunca çok heyecanlandım" dedi.
Emine Büşra Öznur, "çıktığını duyunca çok heyecanlandım" dedi.
  • Son model otomobilini teslim alan üniversite öğrencisi Öznür, mezuniyet hediyesi ile birlikte Afyonkarahisar'a doğru yola çıktı.

Emine Büşra Öznur, aracını teslim aldı.
Emine Büşra Öznur, aracını teslim aldı.

"Çıktığını duyunca çok heyecanlandım"

86 bin kişinin 530 bin katılım fişi ile katıldığı çekiliş sonucu otomobile kavuşan Emine Büşra Öznur, yeni aracını teslim aldı. Otomobilin kendisine çıkacağını düşünmediği aktaran Öznur, "Eskişehir'de öğrenciyim. Bu sene mezun olacağım. Tek ders sebebiyle okulum uzamıştı. Bu yüzden 1 sene daha Eskişehir'de kaldım. Sonrasında çekilişe katıldım ve şans eseri çıktı. Açıkçası beklemiyordum. Çıktığını duyunca çok heyecanlandım. Daha önce böyle bir şey yaşamadım, ilk defa başıma geliyor. Şu an için arabayla bir planım yok ama düşüneceğim. Kullanmayı istiyorum, bakacağız" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >