Tek parmağıyla 17 kitap yazan kahramanın azim öyküsü

Yalçın
Yalçın

2 yaşında geçirdiği menenjit hastalığı nedeniyle yüzde 98 bedensel engelli olan Erdal Yalçın, tek parmağıyla 17 kitap yazdı!

İki yaşında geçirdiği menenjit hastalığı nedeniyle yüzde 98 bedensel engelli olan 43 yaşındaki Erdal Yalçın, yalnızca sağ elini kullanabiliyor. Tek parmağıyla kitap yazarak hayatını devam ettirmeye çalışan kahraman, 17'nci kitabını çıkarmaya hazırlanıyor.

Kendi imkanlarıyla yazıyor, satıyor!
2004 yılında kitap yazmaya başlayan Erdal Yalçın, çeşitli fuar ve kermesler ile İstanbul'un birçok noktasında kitaplarını kendi imkanlarıyla satıyor.
Yazılarında umut, engellilerin yaşam mücadelesi, azim gibi çok sayıda konuyu kaleme alan Yalçın, engellilerin sesini duyurmayı hedefliyor.
Kendi imkanlarıyla yazıyor, satıyor! 2004 yılında kitap yazmaya başlayan Erdal Yalçın, çeşitli fuar ve kermesler ile İstanbul'un birçok noktasında kitaplarını kendi imkanlarıyla satıyor. Yazılarında umut, engellilerin yaşam mücadelesi, azim gibi çok sayıda konuyu kaleme alan Yalçın, engellilerin sesini duyurmayı hedefliyor.
17. kitabını kaleme alıyor!
Küçük yaşlarda özel bir okulda okuma yazma öğrenen Yalçın, Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde Açıköğretim Fakültesi Bilgi Yönetimi ön lisans programında eğitimine de devam ediyor. 2004 yılında kitap yazmaya başlayan ve 16 kitap kaleme alan Yalçın, şimdilerde 17. kitabını yazıyor.
17. kitabını kaleme alıyor! Küçük yaşlarda özel bir okulda okuma yazma öğrenen Yalçın, Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde Açıköğretim Fakültesi Bilgi Yönetimi ön lisans programında eğitimine de devam ediyor. 2004 yılında kitap yazmaya başlayan ve 16 kitap kaleme alan Yalçın, şimdilerde 17. kitabını yazıyor.
''Engelinizden utanmayın, evlere kapanmayın''
İki sponsorun desteğiyle kitaplarını bastırdığını aktaran Yalçın, "Kitap yazmak, duyguları paylaşmak harika bir duygu. Engelinizden utanmayın, evlere kapanmayın. Herkesin yapabileceği mutlaka bir şey vardır" diyor. Baba Kaya Yalçın ise oğlunun iki yaşındayken menenjit hastalığı geçirdiğini, tedavi için birçok şehir gezdiklerini fakat hastalığının çaresinin bulunamadığını anlatıyor.
''Engelinizden utanmayın, evlere kapanmayın'' İki sponsorun desteğiyle kitaplarını bastırdığını aktaran Yalçın, "Kitap yazmak, duyguları paylaşmak harika bir duygu. Engelinizden utanmayın, evlere kapanmayın. Herkesin yapabileceği mutlaka bir şey vardır" diyor. Baba Kaya Yalçın ise oğlunun iki yaşındayken menenjit hastalığı geçirdiğini, tedavi için birçok şehir gezdiklerini fakat hastalığının çaresinin bulunamadığını anlatıyor.
Tek eliyle harikalar yaratan kahraman!
Baba Yalçın oğlunun yaşama sevincini takdir ederek "Ben ilk yazmaya başladığı zaman bunun takibinin zor olacağını belirttim. Sponsor olan genç bir kız sayfaları aldı, sağ olsun kitap haline getirdi. Ardından bir basım evi sahibi tüm kitaplarını ücretsiz basacağını söyledi. Ardından daha bir heves ile kitaplarını yazmaya başladı. Yakında 17. kitabı çıkacak'' açıklamasında bulundu.
Tek eliyle harikalar yaratan kahraman! Baba Yalçın oğlunun yaşama sevincini takdir ederek "Ben ilk yazmaya başladığı zaman bunun takibinin zor olacağını belirttim. Sponsor olan genç bir kız sayfaları aldı, sağ olsun kitap haline getirdi. Ardından bir basım evi sahibi tüm kitaplarını ücretsiz basacağını söyledi. Ardından daha bir heves ile kitaplarını yazmaya başladı. Yakında 17. kitabı çıkacak'' açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >