Tekirdağ'da kar yağışı

Tekirdağ'da kar yağışı etkisini artırdı.
Tekirdağ'da kar yağışı etkisini artırdı.

Soğuk ve yağışlı hava Trakya'da yaşamı olumsuz etkilerken Tekirdağ'da ve ilçelerinde yaşayan vatandaşlar okulların tatil edilip edilmediğini araştırıyor. İşte Tekirdağ ve Çorlu'da yaşanan olumsuz hava koşulları ve tüm detaylar.

Tekirdağ'da kar yağışı ve olumsuz hava koşulları yaşamı olumsuz etkilerken Çorlu Havaalanında kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitim uçaklarının uçmasına izin verilmedi.

Tekirdağ'da yarın okullar tatil mi?

Soğuk ve yağışlı hava Trakya'da yaşamı olumsuz etkilerken Tekirdağ'da ve ilçelerinde okullar bugün ve yarın tatil edildi.

Tekirdağ'da kapanan yolları açma çalışmaları devam ediyor.
Tekirdağ'da kapanan yolları açma çalışmaları devam ediyor.

Valilik açıkladı

Tekirdağ Valiliğinden yapılan açıklamada, kent merkezi ve ilçelerde dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların bugün öğleden sonra ve yarın tatil edildiği bildirildi.

Tekirdağ'da okullar ne zaman açılacak?

Tekirdağ'da bugün öğleden sonra ve yarın tatil edilen okullar 21 Aralık Cuma günü açılacak.

Hayrabolu'da gece saatlerinde başlayan kar yağışı, kent merkezini beyaza bürüdü. Hava sıcaklığının sıfırın altında 1 derece ölçüldüğü kentte kar yağışı aralıklarla devam ediyor.

İlçenin yüksek kesimlerinde ise kar kalınlığı 4-5 santimetreye ulaştı.

Tekirdağ'da yer yer sis de görüldü.
Tekirdağ'da yer yer sis de görüldü.

Çorlu'da gün boyu devam edecek

Çorlu'da da kar yağışı sabah saatlerinde hafif şekilde başlayan kar yağışı, ilerleyen saatlerde etkisini arttırdı.

Kar yağışı nedeniyle bazı bölgelerde trafik akışında aksamalar yaşanırken, kar lastiği kullanmayan bazı sürücüler de araçlarını bulunduğu yerden hareket ettiremedi.

Çorlu da beyaza büründü.
Çorlu da beyaza büründü.

Polis ve belediye ekipleri, ana arterlerdeki trafik akışını hızlandırmak için çalışma yaparken, tuzlama ekipleri de olası buzlanma olaylarına karşı hazır bulunduruldu.

Meteoroloji yetkilileri, Çorlu'da hava sıcaklığının sıfırın altında 1 derece olduğunu ve kar yağışının gün boyu devam edeceğini kaydetti.

Tekirdağ'da Çerkezköy, Muratlı, Şarköy ile Kapaklı ilçeleri de kar yağışından olumsuz etkileniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >