Tekirdağ’da ters yön kazası: Sürücünün sözleri şaşkına uğrattı! 'Bu yol bir yere gidiyor ama...'

Tekirdağ Çorlu’da ters yönde ilerleyen bir otomobil, karşıdan gelen araç ve yolcu minibüsüyle çarpıştı. Zincirleme kazada şans eseri yaralanan olmazken, sürücünün şaşırtan açıklaması dikkat çekti. Olayda iki araç kullanılamaz hale gelirken, otomobil su kanalına devrildi.
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Yenice Mahallesi Karaağaç mevkiinde sabah saatlerinde ilginç bir trafik kazası yaşandı. Ters yönde ilerlediği iddia edilen Bulgaristan plakalı otomobil, karşı yönden gelen başka bir otomobil ve yolcu minibüsüyle çarpıştı. Kazanın etkisiyle Aykut Ç.’nin kullandığı otomobil, yol kenarındaki su kanalına devrildi.
Şans eseri yaralanan olmadı
Olayda üç aracın karıştığı zincirleme kazaya rağmen herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Ancak, çarpışan iki otomobil kullanılamaz hale geldi ve yüksek maddi hasar oluştu.

Sürücünün dikkat çeken açıklaması
Muhabirlerin sorularını yanıtlayan otomobil sürücüsü Sezan A., ters yönde gitmediğini savundu ve "Bu yol bir yere gidiyor ama nereye gidiyor bilmiyorum. Sadece burnum kanadı. Verilmiş sadakam varmış, Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.
